Wilko van Eck

Oplichters! Niet mee in zee gaan. Doen net alsof je een compleet pakket koopt, maar je moet na aankoop voor honderden euro’s bijbetalen om eerder dan over een half jaar (!!!) af te kunnen rijden.

Guido Wijckmans

Wat een slecht bedrijf. Geven aan dat er praktijkexamen aan gevraagd wordt. Zelf zijn ze niet bereikbaar. Wachttijden van 2 tot 3 maanden wat ze niet aangeven. Kunt niet in eigen regio je... Wat een slecht bedrijf. Geven aan dat er praktijkexamen aan gevraagd wordt. Zelf zijn ze niet bereikbaar. Wachttijden van 2 tot 3 maanden wat ze niet aangeven. Kunt niet in eigen regio je praktijkexamen doen moet hiervoor minimaal 100 km reizen. Beloven van alles en komen afspraken niet na. Wat een oplichters!!!

Jara

Super slechte communicatie en heel onduidelijk over alles. Toen ik belde dat ik mijn theorie al had en dan graag alleen praktijkexamen wilde doen werd er gezegd dat ik een duurder pakket moest... Super slechte communicatie en heel onduidelijk over alles. Toen ik belde dat ik mijn theorie al had en dan graag alleen praktijkexamen wilde doen werd er gezegd dat ik een duurder pakket moest aanschaffen voor hun administratie en dat ik later het verschil met het theorie en praktijkpakket terug zou krijgen. Nu ik ze na het behalen van mijn praktijkexamen hier om vraag krijg ik geen antwoord en bij bellen wordt er gewoon opgehangen. Ook ben ik uiteindelijk doorverbonden met een rijschool veel verder weg dan nodig was waarbij het op hun site zelf €100 goedkoper was!

Rinesh

Reageren niet, wachttijden zijn veelste lang, ze zijn niet duidelijk niet aan beginnen je wordt gewoon opgelicht

Robert Caris

Je start met een heel aantrekkelijk bedrag waarbij gezegd wordt dat je daarmee je scooterrijbewijs kunt halen. Vervolgens kun je overal extra voor betalen. En dan geef je aan dat je theorie behaald... Je start met een heel aantrekkelijk bedrag waarbij gezegd wordt dat je daarmee je scooterrijbewijs kunt halen. Vervolgens kun je overal extra voor betalen. En dan geef je aan dat je theorie behaald is en dus praktijk ingepland kan worden, is dat 7 weken na je theorie! Dan geef je aan dat je dan op vakantie bent, geen reactie. En het theoriegebeuren online was een filmpje dat telkens vertoond wordt, dus je kunt geen vragen stellen aan de docent. Ben slim en regel je rijbewijs bij een rijschool in de buurt, want met alle bijbetalingen ben je nog heel duur uit. Ook zelf boeken aanschaffen voor de theorie, want van de online les moet je het niet hebben!

Rianne

Vreselijk! Enorm veel spijt dat ik hieraan begonnen ben. 0 reactie en je moet overal zelf achteraan gaan. Eerste telefoontje was vriendelijk en gaf een goed gevoel, maar uiteindelijk niet de juiste... Vreselijk! Enorm veel spijt dat ik hieraan begonnen ben. 0 reactie en je moet overal zelf achteraan gaan. Eerste telefoontje was vriendelijk en gaf een goed gevoel, maar uiteindelijk niet de juiste informatie ontvangen. Meerprijs moeten betalen, lange wachttijden en overal zelf achteraan moeten gaan.

Co

Houden mijn dochter al weken aan het lijntje.....wil nu zelf contact zoeken maar niemand thuis...onmogelijk in contact te komen...waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Niet doen dit.... de theoriecursus is hartstikke nep, alleen online mogelijk en ze draaien al jaren hetzelfde bandje af. GEEN ECHTE DOCENTEN!! Met deze cursus haal je je theorie... Waardeloos bedrijf! Niet doen dit.... de theoriecursus is hartstikke nep, alleen online mogelijk en ze draaien al jaren hetzelfde bandje af. GEEN ECHTE DOCENTEN!! Met deze cursus haal je je theorie niet, dat is ONMOGELIJK. Bovendien waardeloze lestijden, vanaf half 8 smorgens of van half 4 tot 8 savonds Als je het dan via een andere weg wel je theorie hebt gehaald, duurt het nog 3 maanden voordat je je voor praktijk terecht kan. Als je rechtstreeks naar een school gaat voor praktijk kan je wel meteen terecht. Weggegooid geld dus, het lijkt een goed aanbieding maar dat is het absoluut niet want je bent duurder uit en de recensies op hun eigen site zijn hartstikke NEP.