Top, goede uitleg en er werd goed geholpen. De theorie docent was duidelijk te horen, en hield je concentratie vast door steeds een vraag te stellen. Ook was de weg naar de online cursus heel...Top, goede uitleg en er werd goed geholpen. De theorie docent was duidelijk te horen, en hield je concentratie vast door steeds een vraag te stellen. Ook was de weg naar de online cursus heel makkelijk via de link.
Lasse de Vries
Top cursus! ik snapte in 1 middag eigenlijk gelijk alles wat je nodig hebt om te slagen voor het theorie examen en het is ook een leuke manier om te leren voor theorie. heel interactief en alles...Top cursus! ik snapte in 1 middag eigenlijk gelijk alles wat je nodig hebt om te slagen voor het theorie examen en het is ook een leuke manier om te leren voor theorie. heel interactief en alles word je op een enthousiaste manier uitgelegd.
Mirthe Daanje
Een enthousiaste en goed te volgen uitleg! Wordt veel herhaald zodat je het goed onthoudt.
Kevin
Heel goed bedrijf. Goede klantenservice en korte wachtrij
daniel dubach
Super goede docent en makkelijk te volgen
Jorden van loon
Zeer goede uitleg, perfect voor het leren van alle theorie!!!
Aaisa elgouille
Zeer begrijpelijke uitleg
Finn
Zeer goede uitleg en makkelijk te volgen!
Pamir van Grinsven
Bij de lessen zowel online als klassikaal word goed uitgelegd, waardoor ik met meer vertrouwen mij examen in ga. Docenten zijn ook aardig en leggen goed uit en behandelen alle leerlingen even goed,...Bij de lessen zowel online als klassikaal word goed uitgelegd, waardoor ik met meer vertrouwen mij examen in ga. Docenten zijn ook aardig en leggen goed uit en behandelen alle leerlingen even goed, en betrekken alle leerlingen evengoed bij de les. Ik geef deze leerschool als cijfer een 10/10 Bedankt dat ik een revisie mocht schrijven. P.A.v.Grinsven.
De theoriecursus werd enthousiast, op goede duidelijke en leuke manier en leerzaam uitgelegd!