Inge de Meij

Ruime sortering en goede prijzen. Leuke aanbiedingen en snelle levering!

Makkelijk te bestellen en na 3 dagen geleverd.
Ik ben tevreden.

HJ vd Voort

Voldoet aan de verwachting , houd de vrieskou tegen.

De band voor de rugleuning slecht aan genaait Moet steviger.

R.N.

nee

Mariner

Ik bestelde een regenponcho met mouwen voor mijn vrouw,maat XL,maar na aankomst bleek deze niet gemakkelijk te passen over de mouwen van haar overjas. Na overleg met het bedrijf heb ik hem... Ik bestelde een regenponcho met mouwen voor mijn vrouw,maat XL,maar na aankomst bleek deze niet gemakkelijk te passen over de mouwen van haar overjas. Na overleg met het bedrijf heb ik hem teruggestuurd.

Betere fotos met details maakt keuze gemakkelijker.

van vuuren

Een product besteld, prachtige zak alleen niet geschikt voor mijn zoon, zeer jammer het bedrijf een bericht verstuurt en kreeg netjes de benodigde papieren om het terug te sturen. en daarna een... Een product besteld, prachtige zak alleen niet geschikt voor mijn zoon, zeer jammer het bedrijf een bericht verstuurt en kreeg netjes de benodigde papieren om het terug te sturen. en daarna een mailtje dat het ook netjes was ontvangen, ende belofte dat binnen 7 dagen mijn geld terug wordt gestort, exl.de verzendkosten [redelijk]

Goede service en komen klanten ook tegemoet bijvoorbeeld met retourkosten, als een product tegen valt.

net

J Komies

Ervaring was prima, men nam de tijd om alles uit te leggen.
Alles ging in goed overleg.

Ingrid

Een goed bedrijf waar de klant koning is!

Ga zo door!

Ingrid

Een beschadigd product ontvangen. Met jullie gecontracteerd en fantastisch geholpen en behandeld. Douwe. .....nogmaals bedankt!

Blijf zo doorgaan. Met een correcte behandeling en afhandeling wordt je groot.