Ayoub Zerouali

Een verbeterpunt voor het gemak van de klant. Als je misschien op de website per document apart kunt aangeven van welke taal naar welke taal je wilt vertalen ipv een hele nieuwe offerte te maken als... Een verbeterpunt voor het gemak van de klant. Als je misschien op de website per document apart kunt aangeven van welke taal naar welke taal je wilt vertalen ipv een hele nieuwe offerte te maken als er enkele andere taaltransfers benodigd zijn. Voor de rest ziet de website er top, overzichtelijk en makkelijk uit.

Hollandse Stijl

Geen verbeterpunten of tips. Zijn altijd erg tevreden over de werkwijze van Directvertalen

Reactie Scriptware Translations:

Dank voor de reactie en de mooie score.
We hopen nog regelmatig vertalingen en review in het Engels en Nederlands voor jullie te verzorgen.

Angela Catarina Queirós de oliveira

Ik vond de service leuk, het was snel

Mark van der Staak

Er was een klein misverstand maar is ook weer snel verholpen.

Hanny Feelders

Ik heb geen verbeterpunten alles is perfect gedaan

Reactie Scriptware Translations:

Beste Hanny, dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat de beëdigde vertalingen Nederlands-Engels naar tevredenheid zijn geleverd.

Manon van Eck

Reactie Scriptware Translations:

Beste Manon, dank voor de goede beoordeling. We hebben inmiddels als veel vertalingen naar Frans, Engels en andere talen voor jullie mogen verzorgen. Fijn te horen dat jullie nog altijd tevreden... Beste Manon, dank voor de goede beoordeling. We hebben inmiddels als veel vertalingen naar Frans, Engels en andere talen voor jullie mogen verzorgen. Fijn te horen dat jullie nog altijd tevreden zijn.

Bakker Hydraulic Products BV

Niet te veel veranderen het gaat zo uitstekend

Reactie Scriptware Translations:

Beste Angela, dank voor de goede feedback. We hebben de vertaling van de handleiding Engels-Noors met plezier verzorgd. Veel succes.

Jaquelyn Villanueva

Zeer goede klantenservice

Hector Hansen

Paul, je vriendelijkheid en professionele houding geeft men een geruststellend gevoel. Bedankt voor je hulp

Reactie Scriptware Translations:

Beste Hector, dank voor de goede beoordeling. Fijn dat de beëdigde vertaling Spaans-Nederlands naar tevredenheid is gegaan. We staan graag weer klaar.

Xhensila Vrapi

Geen verbeter punten