Reactie Scriptware Translations:
Beste Klaas, dank voor de goede beoordeling. We zijn blij dat de beëdigde vertaling Arabisch-Nederlands naar tevredenheid is geleverd. Dank voor de opdracht.
Met groet,
Team Directvertalen
Met groet,
Team Directvertalen
Beste Michiel,
fijn te horen dat onze service gewaardeerd wordt. We zullen graag beëdigde vertalingen naar het Spaans blijven verzorgen.
Met dank namens Team Directvertalen
Dear Lobna, for certified translations English we normally ask our customers to confirm before starting, but maybe our mails crossed. Sorry for any delay.
Best regards Team Scriptware
Beste klant, dank voor de goede beoordeling. We zijn blij dat we de vertaling van de teksten naar het Arabisch en Tigrinya naar teveredenheid hebben mogen uitvoeren.
Groet,
Team...
Hallo Felicia, dank voor je goede beoordeling. De beëdigde vertaling Roemeens-Nederlands hebben we snel kunnen verzorgen en meestal sturen we een scan met een persoonlijk bericht vooruit per e-mail....
Beste Tarek, we kunnen goede scherpe foto's en scans gebruiken voor alle beëdigde vertalingen.
Bedankt voor je goede beoordeling.
Groeten Team Directvertalen