Broersen Kwantra

Leuk gesprek en goed advies gehad van menno installatie was ook top gegaan bedankt!

Janey

Levering erg snel, goede producten. Achteraf had ik wat weinig ruimte om mijn kabels kwijt te kunnen. Een dome camera opzetstuk was een goede oplossing en past perfect.

Gloudie

Goed geregeld

Bethlehemkerk Woerden

Onze ervaring met dit bedrijf is uitstekend. We werden niet alleen correct geholpen maar de service was erg compleet. Ook bij hulpvragen werden we zelfs buiten de openingstijden direct en adequaat... Onze ervaring met dit bedrijf is uitstekend. We werden niet alleen correct geholpen maar de service was erg compleet. Ook bij hulpvragen werden we zelfs buiten de openingstijden direct en adequaat geholpen.

Peter den Breejen

Prima geholpen met het instaleren van de cameras en de harddisk de mensen nemen de ytijd voor je prima

PH installatietechniek

Prima bedrijf

Tirazzo jewellery

Uitstekende kwaliteit en geweldige service

Mitch

Met spoed hadden wij een systeem nodig voor de verbouwing van ons restaurant, het was zelfs mogelijk om het systeem de zelfde dag nog op te halen

Annelies

Zelf na een jaar van mijn aankoop werd ik netjes te woord gestaan door Wesley. Ik ben zelf een leek met computers en wou graag een uitdraai maken van de beelden