Gerben Rommelse

Heb een complete ProSeries set met NVR en 3 camera’s gekocht en had vooraf enkele vragen die vriendelijk, professioneel en met veel geduld werden beantwoord door Wesley. Na ontvangst (na 1 dag al... Heb een complete ProSeries set met NVR en 3 camera’s gekocht en had vooraf enkele vragen die vriendelijk, professioneel en met veel geduld werden beantwoord door Wesley. Na ontvangst (na 1 dag al geleverd) eenvoudig aangesloten en werkt meteen perfect. Bij installatie op de wand bleek de hoek van de camera toch net niet groot genoeg voor mij. Bellen kan ‘s avonds niet maar via de chat werd ik supersnel geholpen door Niels. Hij had direct een oplossing voor mijn probleem. Door montage van een steun komt de camera wat verder van de muur en dan zou de hoek goed moeten zijn. Levering ongetwijfeld weer snel zoals beloofd... Kan niet anders dan zeggen dat dit een net, goed bedrijf is met medewerkers die kennis van zaken hebben. TOP! Ga zo door! Groet Gerben

Reactie Securetech:

Goedemiddag heer Rommelse,
Leuk om mijn naam terug te lezen in een positieve feedback :-)
Als we u nog ergens bij kunnen helpen, dan horen wij dat graag.
Met vriendelijke...
Goedemiddag heer Rommelse,
Leuk om mijn naam terug te lezen in een positieve feedback :-)
Als we u nog ergens bij kunnen helpen, dan horen wij dat graag.
Wesley van Securetech

ASB

Een super Camera systeem en de aftersales zijn perfect. Dit bedrijf neemt echt de tijd voor de klant met uitleg en hulp.
Zeker een aanrader....

Timo De Bruijn

Leuk bedrijf, goede kennis van zaken. Belangrijkste punt om hier te kopen is de heldere uitleg en dat je kunt bellen voor feedback. Ik heb al diverse zaken aangeschaft.

VvE Henegouwen

VvE te Zwijndrecht, snele correcte levering, nog een telefonische reactie gekregen i.v.m. het bestelde pakket, en update.
Kabels bleken defect, direct andere dag nieuwe kabels ontvangen....
Kabels bleken defect, direct andere dag nieuwe kabels ontvangen. kwaliteit/prijs verhouding en doel, fantastich pakket

Michel Jansz BMC

Goed.

Ronald

Omdat de concurrent (camerinstallatie.nl te Almere) niet kwam opdagen op een gemaakte montage dag, en zijn afspraken niet na kwam, zat ik met mij handen in mijn haar. Ik had twee dagen voor de... Omdat de concurrent (camerinstallatie.nl te Almere) niet kwam opdagen op een gemaakte montage dag, en zijn afspraken niet na kwam, zat ik met mij handen in mijn haar. Ik had twee dagen voor de installatie daarna zouden de stukadoors komen om alles netjes weg te werken (kabels).
Gelukkig was daar Securetech.nl, na een korte chat op de website waren zij bereid om een systeem te komen brengen en te monteren. Zelf op een zondag en het was Moederdag!!!! Hulde aan dit bedrijf en ik wens zij een gouden toekomst.

Supermarkt Kikkers

Top service, heel goed geholpen bedankt. Ik zou deze bedrijf zeker aanraden.

Marcel Borsje

Ik heb via internet een Primovo Space HD IP draadloos camera systeem aangeschaft. Het systeem voldoet aan de verwachtingen.

Ab A.

Zeer professioneel fijne ervaring. Mede door de persoon die altijd de telefoon opneemt, heb ik zijn advies verzilverd in aanschaf camerasysteem

P.Raanhuis

Goede service en uitleg, nemen de tijd voor je