Anton Vink

En geweldig bedrijf dat je heel vriendelijk helpt om al je problemen op te lossen.
Niets is te veel.

Peter

Een prachtig bedrijf met uitstekende service. Twee keer gebeld en met vakkundige kennis het probleem opgelost.

Maes steven carp-repair

Wat een service. Dit is ongezien!!!
Wat een service. Dit is ongezien!!!
Ik had problemen om mijn systeem thuis te connecteren. Na een korte inlog is alles op punt gezet en werkt alles correct. Deze firma is een echte aanrader op het gebied van beveiliging.

T de Boer

Door de aanschaf van een camera systeem en zeer goede uitleg en hulp.

Hebben wij ons resultaat op zeer korte termijn gehaald. De domheid van de inbreker om zowel
‘S nachts als...
Door de aanschaf van een camera systeem en zeer goede uitleg en hulp.

‘S nachts als nog geen 3 dagen later in de vroege ochtend op bezoek tekomen heeft het camera systeem zeer goed vast gelegd. De beelden overhandigd aan de juiste personen. Met aanhouding en een deel van de spullen terug als resultaat.

Bedankt voor jullie kwaliteiten.

andre jurriens

Prima advies, mooi product ontvangen

Wouter Engelen

Topservice aan een eerlijke prijs. Levering is extreem snel: vrijdag, in de late namiddag online besteld, zaterdag al in huis!
Producten (Premium IP pakket) is beter dan verwacht!

Ard

Door de positieve reviews heb ik voor Securetech gekozen om mijn bewakingscamera's te kopen.
Bij de installatie door mijzelf ondervond ik enkele problemen die ik telefonisch met een medewerker van Securetech heb kunnen oplossen. De service is dus ook na aankoop super goed.
Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden die op zoek is naar camerabewaking.

Hans

Prima bedrijf
snelle levering van de bestelling

Bas de Kleijn

Zeer goed, klant is hier belangrijk.

Mario

Goede kennis van zaken. Ik ben zelf nogal a technisch maar ik ben prima opweg geholpen door de technische helpdesk.