Robert Deenen

Fij bedrijf, goede service.

Bas en Diana Ansems

Dit is een bedrijf waarvan je alleen nog maar van kan dromen ,vooral in deze tijd van veel hastige mensen en niemand die nauwelijks tijd heeft om de aangeschafde apparatuur uit te leggen.deze firma... Dit is een bedrijf waarvan je alleen nog maar van kan dromen ,vooral in deze tijd van veel hastige mensen en niemand die nauwelijks tijd heeft om de aangeschafde apparatuur uit te leggen.deze firma levert geweldige apparateur en super " after service" zeer bekwame medewerkers ,boven alles het geeft mij een veilig en beschermd gevoel.

Arend Kok

Top service dik voor elkaar,heel klantvriendelijk en ze nemen alle tijd voor je.

Petar

Ik hecht waarde aan persoonlijk contact, zeker wanneer ik iets duurs koop en ik denk hulp nodig te hebben bij de installatie. Omdat SecureTech ook een echt adres heeft ben ik persoonlijk langs... Ik hecht waarde aan persoonlijk contact, zeker wanneer ik iets duurs koop en ik denk hulp nodig te hebben bij de installatie. Omdat SecureTech ook een echt adres heeft ben ik persoonlijk langs gegaan en ben zeer goed geholpen. De camera's installeren ging vrij makkelijk zeker met de telefonische ondersteuning.

Amovatiebedrijf Aalsmeer

(Bewerkt)

Barista Café Alkmaar

Vanaf dag 1 dat ik Securetech.nl aansprak voor het aanschaffen van beveilings camera´s heb ik geen moment een nare smaak gehad.
Er wordt niet geprobeerd je het duurste aan te smeren, de mensen...
Er wordt niet geprobeerd je het duurste aan te smeren, de mensen zijn super behulpzaam, geen gemaar maar gewoon doen! Iedere keer wanneer ik tegen een probleem aanloop werd ik geholpen, geholpen zoals het hoort.

Rene Bulthuis

Zeer goede en vlotte service , dit naar aanleiding van een storings kwestie. Prima bedrijf! ik kan de producten en de service van harte aanbevelen.

M. Verberk

Ik had om een of andere reden wat problemen met de recorder. Echt supergoed geholpen en meteen een nieuwe recorder opgestuurd gekregen. Dat is service, bedankt, dat maak je niet veel meer mee... Ik had om een of andere reden wat problemen met de recorder. Echt supergoed geholpen en meteen een nieuwe recorder opgestuurd gekregen. Dat is service, bedankt, dat maak je niet veel meer mee tegenwoordig. Zeker niet bij internet bestellingen

Bjorn

Een compleet systeem uitgekozen en na wat heen en weer gemaild te hebben was dit binnen 2 uur af te halen in Alkmaar. Ter plaatse de nodige uitleg gehad en daarmee de volgende dag mee aan de gang... Een compleet systeem uitgekozen en na wat heen en weer gemaild te hebben was dit binnen 2 uur af te halen in Alkmaar. Ter plaatse de nodige uitleg gehad en daarmee de volgende dag mee aan de gang gegaan. Binnen 3 uur waren de camera's opgehangen en het systeem inbedrijf. Goede uitleg ontvangen.