Sukhsant

Recorder en camera's werken uitstekend.

Support desk is goed bereikbaar, deskundig en zeer behulpzaam:
Door een internetstoring van KPN waren opeens de camerabeelden in de App...
Recorder en camera's werken uitstekend.

Support desk is goed bereikbaar, deskundig en zeer behulpzaam:
Door een internetstoring van KPN waren opeens de camerabeelden in de App niet meer zichtbaar. De supportdesk heeft dat super goed en snel opgelost, waarvoor mijn dank.
Mvg U. Baumgartner, Haarlem

La Cubanita Beverwijk

Zeer snelle en goede service! Binnen een uur kon ik de beveiligingscamera's ophalen. Duidelijke uitleg gekregen over de systemen. Alles voorgeprogrammeerd door Securetech. De systemen aansluiten was... Zeer snelle en goede service! Binnen een uur kon ik de beveiligingscamera's ophalen. Duidelijke uitleg gekregen over de systemen. Alles voorgeprogrammeerd door Securetech. De systemen aansluiten was vervolgens letterlijk plug-and-play. Aanrader!

Loek B

Goed en duidelijk advies door Securetech gegeven bij vragen vóór de aanschaf van het product. Bij de levering van de producten werd een ondeugdelijke kabel geleverd (voedingsgedeelte te kort). Na... Goed en duidelijk advies door Securetech gegeven bij vragen vóór de aanschaf van het product. Bij de levering van de producten werd een ondeugdelijke kabel geleverd (voedingsgedeelte te kort). Na een telefoontje om een klein stukje verlengkabel met connectoren te leveren, werd dit direct nagestuurd. Helaas ontving ik daarna een factuur hiervoor, terwijl toch door Securetech een ondeugdelijke kabel was geleverd. Weer teruggebeld, waarna de factuur werd "verscheurd". Voor de rest hele goede ervaringen met Securetech en met de producten.

XINRAM.eu

Top, goede uitleg en ondersteuning, ook achteraf.

Tom

Mijn recorder van mijn vorig jaar aangeschafte cameraset had een reset nodig. Via de chat en gebruik van teamviewer was alles binnen 30 minuten weer pico-bello!

Piet&olga Horst

Zeer vriendelijk .. leggen alles goed uit... ben zelf a technisch
heb heel vaak gebeld om uitleg te vragen
omdat ik de app weer per ongeluk van me telefoon had gehaald

Reijmer Pannerden B.V.

De camera's van dit bedrijf zijn van uitstekende kwaliteit. Uitmuntend is de service. Bekwame vakmensen die je erg vriendelijk helpen. Ik zal iedereen dit bedrijf aanraden!

Jacqueline Smit

Erg behulpzaam bij het adviseren van een systeem, er is zoveel aanbod online en ik ben blij dat ze mij goed op weg hebben geholpen. Na installatie had ik nog een aantal vragen en ben ik fijn op weg... Erg behulpzaam bij het adviseren van een systeem, er is zoveel aanbod online en ik ben blij dat ze mij goed op weg hebben geholpen. Na installatie had ik nog een aantal vragen en ben ik fijn op weg geholpen door vriendelijke medewerker.

Toppie heren!

Bjorn

In andere reviews word gesproken over goede service en nazorg. Heb daar zelf weinig van gemerkt, bij het eerste probleem telefonisch contact gezocht, na zes keer bellen eindelijk iemand aan de... In andere reviews word gesproken over goede service en nazorg. Heb daar zelf weinig van gemerkt, bij het eerste probleem telefonisch contact gezocht, na zes keer bellen eindelijk iemand aan de telefoon. Na een kort antwoord gelijk het idee dat hij het gesprek zo snel mogelijk wilde beeïndigen. Vorige week een mail gestuurd, tot op heden geen antwoord. Misschien tijd om ook eens een fatsoenlijke beschrijving te leveren.

Reactie Securetech:

Beste Bjorn,
Het spijt ons te vernemen dat u hinder heeft ondervonden bij het contacteren van onze support afdeling.
Het team van Securetech is altijd bereid support te bieden aan onze...
Beste Bjorn,
Het team van Securetech is altijd bereid support te bieden aan onze klanten, En nemen wij graag de tijd om de nodige support te bieden. Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken van 09:00 tot 17:00. op 072-5115052
Uit notities is gebleken dat wij meerdere malen hebben gepoogd contact op te nemen om de nodige begeleiding te bieden nadat wij uw support vraag hebben ontvangen. Helaas is het niet gelukt om telefonisch contact met u te krijgen.
Om u de nodige support te bieden is het voor onze support afdeling noodzakelijk telefonisch contact met u te hebben.
Uiteraard doen wij ten alle tijden ons uiterste best om u zo goed mogelijk verder te helpen en bieden wij alle support!
Eenvoudige of lastige, Grote of kleine vraag? Ons team staat voor u klaar en bent u van harte welkom!
Met Vriendelijke groet, het team van Securetech Security Systems