Hoogeveen BV

Opzoek naar een systeem bij securetech uitgekomen. Ik ben bij hun op de zaak geweest waar ze mij zeer goed geadviseerd hebben wat ik nodig zou hebben en waar te plaatsen (aan de hand van situatie... Opzoek naar een systeem bij securetech uitgekomen. Ik ben bij hun op de zaak geweest waar ze mij zeer goed geadviseerd hebben wat ik nodig zou hebben en waar te plaatsen (aan de hand van situatie foto's die ik had meegenomen).
Het systeem afgerekend en direct meegenomen, zelf thuis 'geïnstalleerd' (ophangen, kabels aansluiten, stekker in stopcontact en klaar! echt plugandplay!) en het werkt perfect..
Mijn ouders hebben 2 dagen later exact het zelfde systeem aangeschaft (3 dome camera's en een geüpgraded recorder) . Wat perfect is de app om zo via de telefoon bijvoorbeeld te kijken.

Zorgman

Snel, accuraat en duidelijk

PH installatietechniek

Prima bedrijf goede en duidelijke uitleg.

Zetstra bouw

Top bedrijf, keurig geholpen

Aannemersbedrijf W.P. van den Dikkenberg

Perfeckt!

Fred

Afspraak gemaakt en naar Alkmaar geweest. Alles is duidelijk uitgelegd en ter plekke geconfigureerd, de installatie was hierdoor een fluitje van een cent. Wij hebben de set nu enige maanden in... Afspraak gemaakt en naar Alkmaar geweest. Alles is duidelijk uitgelegd en ter plekke geconfigureerd, de installatie was hierdoor een fluitje van een cent. Wij hebben de set nu enige maanden in gebruik en het heeft zijn nut ruimschoots bewezen. Vooral de app op de IPhone en Ipad werkt geweldig, je kan even inloggen en live meekijken wat er rond je huis gebeurt. De app heeft verder zeer veel mogelijkheden.

Wij vinden het een absolute aanrader!

XINRAM

Goede ondersteuning

Taart-Art Rucphen

Complete set aangeschaft, ik had wat vragen ivm de installatie, ben hier door Niels fantastisch mee geholpen.
Snelle levering en super verpakt.

Tom

Securetech snapt het!

M&L

(Bewerkt)

Heldere uitleg bij vragen en kunnen snel schakelen.