Jose

Kwaliteit en goede service

Hensley PURIEL

Hebt nog steeds niet mij bestelling niet ik hebt jullie gebeld op 0900 3 kwartier en wordt niet geholpen mij pakketje ligt in utrecht levering was te laat bij mij aan deur nu mij pakettje... Hebt nog steeds niet mij bestelling niet ik hebt jullie gebeld op 0900 3 kwartier en wordt niet geholpen mij pakketje ligt in utrecht levering was te laat bij mij aan deur nu mij pakettje is retuor naar jullie wil graag mij bestelling of mij geld terug aub

Hi Hensley,
Hi Hensley,
Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Op 13 oktober heb je een mail ontvangen van onze helpdesk waarin staat dat bezorging niet gelukt is vanwege een onjuist adres. Het pakketje is daarom retour gestuurd naar ons. Zodra wij het pakketje hebben ontvangen, kunnen wij deze alsnog naar jou opsturen of het bedrag terugstorten als het product in goede staat bij ons aankomt.
Je kunt ons het snelst bereiken via support@securitypunt.nl.

Bert

Deurbeslag besteld, snel geleverd, goede track en trace. Helaas paste het beslag niet. Retour geen probleem

Bedankt voor je mening!

Dit Leer je Niet Op School

Goede levering, Snel en netjes verpakt.

Sjors Meulendijks

Product op tijd en in goede orde ontvangen. Daarna twee mails gestuurd, waar ik tot op vandaag nog geen reactie heb gehad.

Reactie Security Punt:

Hi Sjors, op woensdag 28 september heeft onze helpdesk jou een mailtje gestuurd. Wellicht is deze in jouw spambox terechtgekomen. Je kunt ons bereiken via support@securitypunt.nl

J.M. Hennequin

Goed en snel

Bedankt!

Marcel Oldenkortte

Leveringen prima geregeld

Reactie Security Punt:

Bedankt voor de beoordeling!

Berent Jansen

Super service, keurige levering en snel

W.K. Scholze

Ik was erg onder de indruk van het niveau van de service die ik kreeg!

Fijn om te horen!

Romy

Top service! Aangezien sercurity punt 5 minuten bij mij vandaan je gevraagd of ik het kom ophalen. Dat pas mogelijk kreeg meteen een een code om alles te kunnen regelen. Fijn bedrijf! Mocht ik in de... Top service! Aangezien sercurity punt 5 minuten bij mij vandaan je gevraagd of ik het kom ophalen. Dat pas mogelijk kreeg meteen een een code om alles te kunnen regelen. Fijn bedrijf! Mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben kom ik zeker terug!

Reactie Security Punt:

Goed om te horen dat je tevreden bent! We zien je graag terug 😊