Seepje

Marten Visser

Een uitstekend product dat goed schoon wast. Heerlijk geurloos. Ik was met de superschillen mijn winterjas en mijn donzen slaapzak met een klein scheutje donswasmiddel. Deze gaan weer fantastisch... Een uitstekend product dat goed schoon wast. Heerlijk geurloos. Ik was met de superschillen mijn winterjas en mijn donzen slaapzak met een klein scheutje donswasmiddel. Deze gaan weer fantastisch schoon een seizoen mee.

Marije Boon

Fantastische schoonmaakspullen

José van Burink

Positief. Droogt je huid en je haren niet uit. Ben er super blij mee en tevreden over

Miranda Van Dijk

Fijn wasmiddel

Adrilene Zonneveld

Fijne producten! En niet verkeerd voor het milieu

Leni Wijdemans

Het is prima spul

C.H. Jansen

Wilde munt en lavendel navulling handzeep, zeeppomp direct verstopt, ternauwernood de pomp kunnen redden na een kwartier, slecht mengbare zeepoplossing, onprettige dikte zeep en irriterend aan de... Wilde munt en lavendel navulling handzeep, zeeppomp direct verstopt, ternauwernood de pomp kunnen redden na een kwartier, slecht mengbare zeepoplossing, onprettige dikte zeep en irriterend aan de handen, bewerkelijk door benodigd warm water en maar roeren, roeren en roeren,ellendig flut product.

anton zoutendijk

Het is onbehoorlijk veel geld. €18.95 betaalde ik voor een fles plus één navulling. moest wel via internet want in tegenstelling tot wat wordt beweer is het niet te koop bij Etos en AH. Heb in 5... Het is onbehoorlijk veel geld. €18.95 betaalde ik voor een fles plus één navulling. moest wel via internet want in tegenstelling tot wat wordt beweer is het niet te koop bij Etos en AH. Heb in 5 filialen erom gevraagd. het lijkt een sympathiek concept, maar ik voel me opgelicht.

Peter van der Aar

Zeer positief voor gebruik in de wasmachine. De andere producten ken ik niet zo goed.

Pierre Van Eeckhout

Gewoon ok