Wat is uw waardering met betrekking tot de overzichtelijkheid en netheid van onze winkel?
Welke score geeft u met betrekking tot de klantvriendelijkheid van de verkoopadviseur?
Wat vindt u van de uitstraling van ons pand en onze parkeergelegenheid?
Welke score geeft u ons voor de levering en afhandeling conform afspraak?

Irma Roseboom

Goed, plezierige stofferders

Geen idee

Bertram Jeuring

Goed advies en snelle levering plus montage.

J. Trip

We hebben een heel goede ervaring met het bedrijf, de levering van onze aankopen was correct en het geheel is heel netjes afgeleverd.

Zou het niet weten

fam K van Dijk

Klantvriendelijk en perfecte aflevering van de goederen

nee, ga op deze voet verder

Timmer

Vriendelijke en vlotte behandeling met goed advies.

vervolg levering komt nog

R.Bolk

Heel goed

Nicoline Valk

Positief, fijne uitleg bij de zoektocht naar de voor ons juiste pvc-vloer door een heel vriendelijke dame.

Bij de balie leek wat desinteresse. Bijvoorbeeld een vraag over het langzaam opstoken van de vloerverwarming - hoe daarmee om te gaan - werd beantwoord met een 'weet ik niet', maar ook niet met het... Bij de balie leek wat desinteresse. Bijvoorbeeld een vraag over het langzaam opstoken van de vloerverwarming - hoe daarmee om te gaan - werd beantwoord met een 'weet ik niet', maar ook niet met het idee om even navraag te doen bij iemand die het wel weet en dan terug te bellen.

Louky

Iris Westerink

Een goede service. En de mogelijkheid om de rekening mee te krijgen. Was ik niet meer gewend. Ben dit jaar, na lange tijd, weer terug in Drenthe.

De demo zonwering of raamdecoratie buiten weghalen. Heb er bijna m’n hoofd aan gestoten.

Kruit

Vriendelijke mensen in zaak bezorging prima

Prima mooi zo door gaan