Wat is uw waardering met betrekking tot de overzichtelijkheid en netheid van onze winkel?
Welke score geeft u met betrekking tot de klantvriendelijkheid van de verkoopadviseur?
Wat vindt u van de uitstraling van ons pand en onze parkeergelegenheid?
Welke score geeft u ons voor de levering en afhandeling conform afspraak?

M.van der Veen

Vriendelijk, geduldig, behulpzaam, adviserend

kortere levertijd indien jullie er wel invloed op hebben en kunnen betalen bij afleveren meubels met de pin, de bezorgers hadden wel een pinapparaat bij zich maar kon niet worden gebruikt we kregen... kortere levertijd indien jullie er wel invloed op hebben en kunnen betalen bij afleveren meubels met de pin, de bezorgers hadden wel een pinapparaat bij zich maar kon niet worden gebruikt we kregen achteraf de rekening via de post werd ons verteld.

Reactie Selekt Wonen Ter Veen:

Goedemiddag, Bedankt voor uw reactie.
Wat betreft de levertijden, daar hebben we helaas geen grip op en zijn wij ook afhankelijk van onze fabrikanten.
Pinnen kan normaal gesproken ook altijd...
Goedemiddag, Bedankt voor uw reactie.
Pinnen kan normaal gesproken ook altijd echter we hebben een storing gehad in ons facturatieprogramma vandaar dat er soms pas later een factuur gestuurd kon worden.

L. Steenvoorden

Wij hebben Select wonen Ter Veen leren kennen als een bedrijf met grote keuze mogelijkheden die alle leeftijden zullen aanspreken.
Het personeel is vriendelijk en toont een professionele...
Het personeel is vriendelijk en toont een professionele opstelling en heeft veel kennis van het getoonde product. De voorlichting in deze is goed en uitgebreid.
Ter Veen staat open voor ontstane problemen en is daarbij bereid mee te denken in oplossingen.

n.v.t.

Selekt Wonen Ter Veen

Mevr. Naber

Prima afhandeling van de bestelde stoelen. Geïnstalleerd, gecontroleerd op eventuele nankementen bij aflevering.

Niks te melden

Danielle

Top ervaring, goede service

zo doorgaan

T. Berkhout

Heel prettig

Ottens

Zeer tevreden .Vriendelijke mensen en de bezorging was heel goed

Heb ik niet

G.Bos

Enkel een goede ervaring

nvt

Wolf

Goede service

Bij mij was alles na wens

G M Hendriks Kloet

Goed geholpen , ben zeer tevreden

Geen opmerkinfen