Wat is uw waardering met betrekking tot de overzichtelijkheid en netheid van onze winkel?
Welke score geeft u met betrekking tot de klantvriendelijkheid van de verkoopadviseur?
Wat vindt u van de uitstraling van ons pand en onze parkeergelegenheid?
Welke score geeft u ons voor de levering en afhandeling conform afspraak?

Select Wonen Ter een

Ja

nee alles verliep perfect

wubs

Hele mooie zaak en erg klantvriendelijk personeel

nvt

Ottens

Goed duurde iets langere voor ze konden leggen maar resultaat prachtig

Beter over leg

Anne Prins

Erg tevreden met de aankoop van een eettafelbank uit de showroom.

Toen we de leverdatum van de bank wilden wijzigen ivm problemen met de vloer, kon dit alleen met een maand verschoven worden. Probeer indien mogelijk daarin iets flexibeler te zijn bij zulke korte... Toen we de leverdatum van de bank wilden wijzigen ivm problemen met de vloer, kon dit alleen met een maand verschoven worden. Probeer indien mogelijk daarin iets flexibeler te zijn bij zulke korte afstanden.

Boelens

GOED

??

H van der Veen

Het is prettig om daar te zijn,ze dringen niet aan om te vragen of we geholpen konden worden op het moment dat wij wat hadden uitgezocht, hebben we pas gevraagd en zeer vakkundig geholpen en alles... Het is prettig om daar te zijn,ze dringen niet aan om te vragen of we geholpen konden worden op het moment dat wij wat hadden uitgezocht, hebben we pas gevraagd en zeer vakkundig geholpen en alles goed uitgelegd met de vragen die we hadden.

Comunicatie van de verlate levering ivm carono.

De vries

Prima. Afspraken worden nagekomen. Goede service. Mooie showroom waar je prettig geholpen wordt.

Lutjes

Prima geholpen voor het kopen van een hoekbank er werd alle tijd voor genomen.

Zou ik zo niet weten.

Bergman