Wat is uw waardering met betrekking tot de overzichtelijkheid en netheid van onze winkel?
Welke score geeft u met betrekking tot de klantvriendelijkheid van de verkoopadviseur?
Wat vindt u van de uitstraling van ons pand en onze parkeergelegenheid?
Welke score geeft u ons voor de levering en afhandeling conform afspraak?

J Onrust

?

Marcel Bijen

Zeer goed en fijn bedrijf mooie meubels en bijbehoren.en hele leuke kunstbloemen niet van echt te onderscheiden,

levertijd mag wel vlotter

H.oenema

Zeer correct bedrijf met deskundige mensen

Zou het niet weten

Jan Tamminga

Uitstekend.

Enige verwarring over rekening, die niet bij aflevering zat.

Meijer

Vriendelijk, werd vlot gejolpen en goed op de hoogte gehouden over de levering. Zelfs stoelen werden netjes in huis afgeleverd. Helemaal top!

Vriendelijk, goede kwaliteit. Meedenken

Tv meubel die we besteld hadden zag er anders uit dan in de winkel en ons is laten zien op de foto. In de winkel stond 1 van 160 br wij hebben hem van 120 br. Geen 2 deurtjes met in het midden vak... Tv meubel die we besteld hadden zag er anders uit dan in de winkel en ons is laten zien op de foto. In de winkel stond 1 van 160 br wij hebben hem van 120 br. Geen 2 deurtjes met in het midden vak met plankje. Geen probleem ze wilden hem zo weer retour nemen. Wij moesten even overschakelen maar hij staat er en Zijn zeer tevreden

Marit en Rick

Onlangs hebben wij jaloezieën, gordijnen en eetkamerstoelen gekocht bij Selekt Wonen Ter Veen. Bij de aanschaf zijn wij uiterst vriendelijk en kundig geholpen door de eigenaar van de zaak. De... Onlangs hebben wij jaloezieën, gordijnen en eetkamerstoelen gekocht bij Selekt Wonen Ter Veen. Bij de aanschaf zijn wij uiterst vriendelijk en kundig geholpen door de eigenaar van de zaak. De producten konden snel geleverd worden en de kwaliteit is super! Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug in de toekomst.

Geen!

Weima

Geen opmerking

Prima service, goed meegedacht met de mogelijkheden.....

Er zou een pvc-vloer met kurk ondervloer gelegd worden, echter uiteindelijk werd het een pvc-vloer met isolerende onderlaag gelegd. Voor ons wat verwarrend, maar uiteindelijk dik tevreden met de... Er zou een pvc-vloer met kurk ondervloer gelegd worden, echter uiteindelijk werd het een pvc-vloer met isolerende onderlaag gelegd. Voor ons wat verwarrend, maar uiteindelijk dik tevreden met de vloer.

nvt