Wat is uw waardering met betrekking tot de overzichtelijkheid en netheid van onze winkel?
Welke score geeft u met betrekking tot de klantvriendelijkheid van de verkoopadviseur?
Wat vindt u van de uitstraling van ons pand en onze parkeergelegenheid?
Welke score geeft u ons voor de levering en afhandeling conform afspraak?

H Zuidema

Prima in alle prijsklassen wel wat te vinden met een goede service

Blijf zo doorgaan

Goede service. Vriendelijke,deskundige hulp in de winkel bij aankoop. Bij thuisbezorgen netjes alles op de plaats gezet.

Brouwer A

Mooi bedrijf goede ontvangst rustig geholpen goed advies klantvriendelijk !!

N.P. Blokker

Uitstekende service en lof voor alles

Wij zijn blij met de aankoop van onze garderobekast , We zijn goed geholpen door vriendelijke medewerkster. Ook de lange wachttijd werd goed gemaakt met het lenen van een kledingrek. Ook prettig... Wij zijn blij met de aankoop van onze garderobekast , We zijn goed geholpen door vriendelijke medewerkster. Ook de lange wachttijd werd goed gemaakt met het lenen van een kledingrek. Ook prettig was dat de kast netjes gemonteerd op z'n plaats is gezet.

Wij hadden gevraagd of we met mastercard konden betalen en dat was geen probleem werd er gezegd. Toen de kast er na een aantal weken was en wij wilden betalen bleek dit niet het geval te zijn.... Wij hadden gevraagd of we met mastercard konden betalen en dat was geen probleem werd er gezegd. Toen de kast er na een aantal weken was en wij wilden betalen bleek dit niet het geval te zijn. Beetje jammer!

Vriendelijk en deskundig personeel.

Neen, alleen dat onze woonstijl wat afwijkt van het aanbod in Uw winkel. Maar dat is geen kritiek, slechts een constatering.

Lina Kamst

Zeer goed

nee

Prima ervaring, afspraken werden goed nagekomen en goede uitleg over het product

Constance

Je krijgt uitstekend advies en de service is geweldig.