Wat is uw waardering met betrekking tot de overzichtelijkheid en netheid van onze winkel?
Welke score geeft u met betrekking tot de klantvriendelijkheid van de verkoopadviseur?
Wat vindt u van de uitstraling van ons pand en onze parkeergelegenheid?
Welke score geeft u ons voor de levering en afhandeling conform afspraak?
(Bewerkt)
Aankoop meubelen
Amber
Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen. We zijn heel blij met onze nieuwe vloer!
Michiel de Schipper
Zeer tevreden; kwaliteit staat hier op nummer 1
J. Klaassen
Reeds meerdere malen hier iets gekocht tot volle tevredenheid
Komduur
Onze ervaring is alleen maar positief! Er wordt goed werk afgeleverd en advies is prima!
Luiting
Een leuke hoekbank gescoord, tegen een vriendelijke prijs. Vriendelijk personeel, niet opdringerig. De bank is conform de afspraak afgeleverd. Fijn dat bij aflevering, de oude bank, zonder...Een leuke hoekbank gescoord, tegen een vriendelijke prijs. Vriendelijk personeel, niet opdringerig. De bank is conform de afspraak afgeleverd. Fijn dat bij aflevering, de oude bank, zonder extra kosten, is mee genomen.
R. Vos
Goede service en vriendelijke ontvangst door vriendelijk personeel. De afspraken worden goed nagekomen