Kwaliteit 4x4 huurauto
Kwaliteit Advies
Aanbod producten / diensten

Onze reis is prima verlopen en de gemaakte afspraken ter plekke waren correct.

De ervaring in dit soort reizen.

Misschien meer info over toestand van de wegen.

Robin Kraak

Goed, selfdrive heeft voor de tweede keer een prachtige reis georganiseerd. Bij onze volgende selfdrive zullen we zeker weer gebruik maken van Selfdrive

Kwaliteit van het advies, flexibiliteit betreffende het reisschema. Goede inschatting wat qua reistijd en reisafstanden realistisch is.
Goede begeleiding zowel ter plaatse als voor af gaand...
Goede begeleiding zowel ter plaatse als voor af gaand aan de reis. Selfdrive zorgt ervoor dat zijn klanten veilig op pad gaan (mede door het meeleveren van navigatie, omvormers, satelliet telefoon, bandenspanningsmeter).
Zeer actief op facebook met de juiste tips en tricks

Informatie op de website en het forum is niet geheel up to date. Het forum betreft dit met name de road conditie. Terwijl de website zeer up to date is en adequaat is voor reizen in Zuid-Afrika,... Informatie op de website en het forum is niet geheel up to date. Het forum betreft dit met name de road conditie. Terwijl de website zeer up to date is en adequaat is voor reizen in Zuid-Afrika, Botswana en Namibie, is dit niet het geval voor Mozambique en Zambia.
Verder vonden wij het opvallend dat de huurauto's van Bushtrackers (wij reden met twee auto's) qua uitrusting onderling niet gelijk waren. Tevens vonden wij de auto's van BushTrackers qua indeling en uitrusting (zoals niet standaard een aircompressor voor wisselingen in bandenspanning) minder uitgebreid tov de auto's van Bushlore.

jeff & tessa

Alles top geregeld. Er wordt overal aan gedacht. Prima communicatie. Wij zouden het iedereen aanraden en de volgende reis door zuidelijk Afrika zeker weer via selfdrive4x4 boeken.

Jeff...

Jeff & Tessa

We hadden een prima ervaring met dit bedrijf. Alles was tot in de puntjes geregeld, vragen werden snel beantwoord en de verwachtingen klopten met de werkelijkheid.

Betrouwbaar, accuraat en snel reageren.

De informatiebijeenkomst kan wat levendiger, die vond ik wat saai.

Versteegh

Zeer positief. Fijne samenwerking. Alles was top geregeld. Hele mooie campings en lodges. We hebben een supermooie reis gemaakt.

Info/boekingen etc. werden op Dropbox geplaatst, werkt perfect. We kregen o.a. een navigatie te leen, was onmisbaar. Alle reserveringen waren perfect geregeld.

De wegen in Savuti waren heel slecht, had misschien meer benadrukt kunnen worden.

Reactie Selfdrive4x4.com:

Hallo Esther, Dank voor je mooie review. De 4x4 tracks naar en van Savuti zijn altijd een grote uitdaging. Alleen bij regen zijn ze relatief eenvoudig te nemen. Gelukkig heb je niet voor niets een... Hallo Esther, Dank voor je mooie review. De 4x4 tracks naar en van Savuti zijn altijd een grote uitdaging. Alleen bij regen zijn ze relatief eenvoudig te nemen. Gelukkig heb je niet voor niets een 4x4 gehuurd... :))

We hebben een auto met campinguitrusting gehuurd in Namibië

Snelheid van reactie

Iets meer aandacht voor de klant die onervaren is. We hadden de indruk dat jullie het erg druk hadden en weinig tijd voor uitleg.

Verder was de kwaliteit van de slaapzakken erg slecht....

Verder was de kwaliteit van de slaapzakken erg slecht. Teveel gewassen, ritsen kapot en niet warm, terwijl in het winterseizoen dit cruciaal is.

Marc Dijkstra

Meer dan prima!

Duidelijk, vriendelijk, to the point, veel ervaring

Eigenlijk niet, hoogstens suggesties voor een paar locaties en update van de reistips

Anita Doup

Wij hebben met 2 families een oneway reis gedaan van Johannesburg naar Windhoek. De 3 autos (Toyota Hilux) die wij via zelfdrive 4x4 hadden gehuurd waren in topconditie. Ook kampeeruitrusting was... Wij hebben met 2 families een oneway reis gedaan van Johannesburg naar Windhoek. De 3 autos (Toyota Hilux) die wij via zelfdrive 4x4 hadden gehuurd waren in topconditie. Ook kampeeruitrusting was helemaal in orde. Alle vragen die wij hadden werden snel en op een goede manier beantwoord. Wij hebben een geweldige vakantie gehad dankzij de goede organisatie van Hans en Marco.

Goede prijs/kwaliteit. Mooie gereserveerde plekken op de campsites. Betrouwbare autos en goed bereikbaarheid.

Nee, ga zo door.

l. Davidse

Zeer prettig, kundige mensen en goede adviezen. Perfecte organisatie van onze reis!

Veel kennis van zaken

Arjen Hermanns

Losse 4x4 gehuurd, prima geregeld, contact erg prettig.

De "alles is/wordt geregeld" methode, erg prettig. En het feit dat de verhuurder (Heather van Zyl van Bushtrackers in dit geval), kan laten merken dat ze Marco in ieder geval redelijk kent, dat... De "alles is/wordt geregeld" methode, erg prettig. En het feit dat de verhuurder (Heather van Zyl van Bushtrackers in dit geval), kan laten merken dat ze Marco in ieder geval redelijk kent, dat geeft vertrouwen. Je bent geen nummer.

100% zeker zijn dat de eindklant het juiste afhaal adres heeft. Bij ons is daar ergens (misschien bij ons zelf, nog niet uitgezocht), iets mis gegaan, omdat er 2 Sterling roads in Johannesburg zijn... 100% zeker zijn dat de eindklant het juiste afhaal adres heeft. Bij ons is daar ergens (misschien bij ons zelf, nog niet uitgezocht), iets mis gegaan, omdat er 2 Sterling roads in Johannesburg zijn (icm. chronisch oververmoeidheid door stevige vertraging).