Kwaliteit 4x4 huurauto
Kwaliteit Advies
Aanbod producten / diensten

Marijn

Voor onze reis naar Namibië en Botswana hebben Hans en Marco ons geholpen met het huren van de campers en het vastleggen van de campsites.

De snelle antwoorden die je altijd krijgt zorgen er soms wel voor dat de antwoorden net iets minder gedetailleerd/volledig zijn.

Hier een goed evenwicht in vinden zal naar de klant toe...

Hier een goed evenwicht in vinden zal naar de klant toe nog een extra goed gevoel geven wat betreft jullie kennis en betrokkenheid.

Reactie Selfdrive4x4.com:

Hallo Marijn,
Hallo Marijn,
Dank voor uw lovende woorden en goede feedback. Doordat wij op dit moment zeer succesvol zijn in het verzorgen van Self Drive Safaris ben ik genoodzaakt om kort en zakelijk te antwoorden. Ik noem dat Steno Style. De meeste klanten hebben geen problemen hiermee wanneer ik hen zelfs ’s avonds na 10 uur nog hun emails met vragen beantwoord... ;)

Ellen

Come-along Safaris

Reactiesnelheid en dienstverlening kunnen beter

Ad Braanse

Prima bedrijf, heldere afspraken die nagekomen worden.

Compleet aanbod

Sandra Janssen

Na een offerte van een ander bedrijf die ons budget ver te boven ging kwamen we (na het lezen van zo veel goede recensies hier op Feedback Company) terecht bij Come Along Safari. De snelheid van... Na een offerte van een ander bedrijf die ons budget ver te boven ging kwamen we (na het lezen van zo veel goede recensies hier op Feedback Company) terecht bij Come Along Safari. De snelheid van reageren, regelmatig zelfs in de avonduren, was een openbaring. De manier van communicaren was laagdrempelig, geen vraag was te veel. Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Zelfs tijdens onze reis hebben we (’s avonds tijdens een weekend!) een beroep gedaan op Come Along Safari. Onze heenvlucht was 14 uur vertraagd waardoor we onze eerste geboekte overnachting in Namibië niet konden halen en noodgedwongen elders moesten overnachten. Fantastisch om na een lange vlucht de telefoon aan te zetten en via SMS het bericht lazen welke accommodatie er geregeld was en dat we zouden worden afgehaald van het vliegveld. Helemaal top geregeld!
De bijgeleverde GPS met voorgeprogrammeerde route was een leuke bijkomstigheid. Hoewel we aanvankelijk de meerwaarde er niet zo van in zagen hebben we er wel degelijk veel profijt van gehad.
Wanneer je niet met een georganiseerde reis mee wil maar ook niet alles op eigen houtje wilt/kunt uitzoeken dan ben je bij Come Along Safari aan het juiste adres. AANRADER!

Prijs/kwaliteit is ongekend
24/7 bereikbaar
Hoge reactiesnelheid
Enorme kennis van Zuidelijk Afrika
Betrouwbare huurauto’s
Alle informatie en vouchers overzichtelijk...
Prijs/kwaliteit is ongekend
24/7 bereikbaar
Hoge reactiesnelheid
Enorme kennis van Zuidelijk Afrika
Betrouwbare huurauto’s
Alle informatie en vouchers overzichtelijk bij elkaar in één dropbox
Betrokkenheid, ook tijdens de reis
Zeer actief op verschillende social media waar de liefde voor het continent vanaf spat!

Nico

Uitstekend: snel en to the point.

Sabine Kloos

Heel prettige en adequate dienstverlening. Altijd bereikbaar en deskundig.

Heel prettige en adequate dienstverlening. Altijd bereikbaar en deskundig.

Mark

Uitstekende service! We hebben een super vakantie gehad.

In de excel sheet zou je aan kunnen geven wanneer je langs animal decease borders gaat. Bijvoorbeeld bij Maun, geeft de dagtotdag beschrijving aan dat je daar boodschappen kan doen, maar zodra je... In de excel sheet zou je aan kunnen geven wanneer je langs animal decease borders gaat. Bijvoorbeeld bij Maun, geeft de dagtotdag beschrijving aan dat je daar boodschappen kan doen, maar zodra je van Maun naar beneden rijd krijg je al een border.. word weer al je vlees weggenomen.

Misschien iets meer tips per stadje / gebied wat je waar kan doen, en wat jullie aanraden.

Philip Van Vaerenbergh

Zeer goede ervaring met Come-Along Self drive.

- Snel
- vriendelijk
- ervaren

J.A Koppelaar

De informatie die we gehad hebben was zeer praktisch en duidelijk. We hebben er veel aan gehad tijdens het plannen van onze reis. De route was goed uitgedacht en alles volgens schema verlopen.

Wij hebben helemaal niets aan te merken op de service! Alles was prima. We hebben veel zelf uitgezocht, maar wanneer je vragen hebt krijg je altijd antwoord en zoeken ze naar de beste mogelijkheid.

Reactie Selfdrive4x4.com:

Dank voor uw lovende woorden! Wij vinden dat de klant ten alle tijden baas/verantwoordelijk moet blijven over zijn eigen route. Onze taak is faciliteren, adviseren en ondersteunen.