Kwaliteit 4x4 huurauto
Kwaliteit Advies
Aanbod producten / diensten

De Wachter - Van Hoof

Super, alles goed geregeld. De app is geweldig

App is zeker een pluspunt en verbetering.

Als mensen meer dan 6 dagen in een NP komen, ze aanraden om een Wild Card aan te schaffen. Dit is goedkoper dan telkens inkom te betalen.

Postma

Wij hebben echt een fantastische selfdrive/kampeer rondreis van 3 weken door Botswana gemaakt met Selfdrive4x4. Omdat we vrij last minute (2 weken voor vertrek) besloten om een reis door Botswana... Wij hebben echt een fantastische selfdrive/kampeer rondreis van 3 weken door Botswana gemaakt met Selfdrive4x4. Omdat we vrij last minute (2 weken voor vertrek) besloten om een reis door Botswana te maken kwam het super goed uit dat alle kennis en ervaring al bij Selfdrive4x4 zit en in hun aangeboden reizen verpakt is. Hans schakelde erg snel en gelukkig waren er nog voldoende campsites beschikbaar voor ons (we reisden net buiten het hoogseizoen). Het uitzoeken van de hele reis had ons anders nog te veel tijd gekost, waardoor we zeker een hoop highlights gemist zouden hebben die we nu wel hebben gezien. Verder is het ook super fijn om onderweg ondersteuning te voelen en een mobiele app bij de hand te hebben met tips over de route en over de campings. Het was echt een onvergetelijke ervaring met veel dank aan Selfdrive4x4 daarvoor!

Snelle schakelen
Opzet van reis (verhouding kamperen/B&B)
Opvolging van highlights binnen de reis
Flexibiliteit

N.a.

Laurens van Gils

De reis die voor ons samengesteld is sloot helemaal aan op onze wensen. Mooie originele campsites en een aantal lodges. Goede en snelle communicatie oa door de App met alle benodigde informatie en... De reis die voor ons samengesteld is sloot helemaal aan op onze wensen. Mooie originele campsites en een aantal lodges. Goede en snelle communicatie oa door de App met alle benodigde informatie en documenten voor onze reis. Afgezet naar wat we aangeboden hebben gekregen ook qua prijs gunstig. Huurauto via Asco zonder problemen met een goede uitgebreide uitleg en uitrusting. Tijdens onze reis hadden we een klein probleem met de kampeeruitrusting en dit werd snel opgelost. Absoluut een aanrader deze reisorganisatie.

Duidelijke en snelle communicatie. Luisteren goed naar wensen en sluiten daarop aan met een passend en prijs aantrekkelijk voorstel (maatwerk)

Zou het niet weten, alles was perfect

T.Hendriksz

Uitstekend, snelle communicatie, goede organisatie, mooie reis

Communicatie, handige app, route via aangeleverde Garmin en kaarten, goed uitgebalanceerde reis, uitstekende 4x4 Toyota via uitstekende verhuurder ASCO

Gerard, Louise, Marita & Gerrit

Geweldig mooie reis door Namibië en Botswana gemaakt. Alles perfect geregeld mede ook door goede communicatie en een goede auto.

Persoonlijk advies op maat, professioneel, betrokken, app

Impact droogte in vooral Botswana (relatief weinig wild en verdord landschap) wellicht actualiseren.

Natascha Slegers

In een woord fantastisch

Communicatie, snelheid, professionaliteit, meedenken, kwaliteit

Ellen van Loenen-Seegers

In één woord geweldig! De hele reis wordt geregeld en er is werkelijk niets op aan te merken. Met behulp van de Garmin navigatie, die je te leen krijgt en de app, waarin alle info staat, kan er... In één woord geweldig! De hele reis wordt geregeld en er is werkelijk niets op aan te merken. Met behulp van de Garmin navigatie, die je te leen krijgt en de app, waarin alle info staat, kan er niets meer mis gaan. Ook krijg je in de app allelei tips, wat er te doen is. Van vervoer, van en naar het vliegveld, tot begeleiding over de grens, alles is tot in de puntjes geregeld!

- De app met alle info en documenten en de Garmin navigatie die je mee krijgt.
- Persoonlijke begeleiding.

We kunnen ze niet bedenken.

Lisa

Prachtige avontuurlijke reis

Heldere communicatie

Prachtige route

Fijne accomodaties

We hebben in Nederland bij ORC events een cursus 4x4 rijden gevolgd als voorbereiding op de reis. Dit is goed bevallen mogelijk kunnen jullie deze cursus adviseren aan mensen die een reis bij jullie... We hebben in Nederland bij ORC events een cursus 4x4 rijden gevolgd als voorbereiding op de reis. Dit is goed bevallen mogelijk kunnen jullie deze cursus adviseren aan mensen die een reis bij jullie boeken.

Marjan

We hebben een prachtige reis gemaakt naar Botswana en Zimbabwe. Alles was prima geregeld, met mooie overnachtingslokaties.

Persoonlijke service en zelf de reis aan kunnen passen.

Het enige dat bij ons mis ging, was de transfer uit ons hotel in Johannesburg naar de luchthaven. Hierdoor moesten we op het nippertje nog een Uber nemen om onze vlucht te halen. Verder was alles... Het enige dat bij ons mis ging, was de transfer uit ons hotel in Johannesburg naar de luchthaven. Hierdoor moesten we op het nippertje nog een Uber nemen om onze vlucht te halen. Verder was alles top!

Kristel de Groot

Prima. Snelle reactie bij vragen.
Fijne dat er werd gecheckt bij aankomst op vliegveld waarom we te laat waren.

Snelle reactie. Duidelijke en handige app

Als er een update van de app is is het erg zoeken naar wat de update is. Je moet de hele app nakijken wat er veranderd is.