Anonieme

Normaal wat bestelling betreft, maar .... er zat geen retousticker/formulier bij, waar je kunt aangeven artikel te groot, te klein voldoet niet aan de eisen enz. je moet het adres weer in de... Normaal wat bestelling betreft, maar .... er zat geen retousticker/formulier bij, waar je kunt aangeven artikel te groot, te klein voldoet niet aan de eisen enz. je moet het adres weer in de computer opzoeken staat ook niet vermeld op de pakbon

Nog niet ontdekt

Heb al meerder keren iets besteld voor mijn moeder.Waren toen erg tevreden

Dezex viel het erg tegen en dan voor die prijs. Dus niet over te spreken deze x

Aaltje

Mijn moeder wilde graag donker grijze rok . Ben aan het zoeken gegaan. Rok besteld. Werd vlug geleverd, het is een prachtige rok moeders is erg tevreden. Als ze weer iets nodig heeft zal ik zeker... Mijn moeder wilde graag donker grijze rok . Ben aan het zoeken gegaan. Rok besteld. Werd vlug geleverd, het is een prachtige rok moeders is erg tevreden. Als ze weer iets nodig heeft zal ik zeker eerst bij dit bedrijf kijken. Bedankt!!!

Snelle goede levering keurig afgeleverd.

Het bedrijf heeft meteen mijn kledingstuk verstuurd. Het kwam door de drukte bij PostNL dat het 3 dagen duurde voor ik het had (Sinterklaastijd). Het kledingstuk ziet er mooi uit. Mijn moeder moet... Het bedrijf heeft meteen mijn kledingstuk verstuurd. Het kwam door de drukte bij PostNL dat het 3 dagen duurde voor ik het had (Sinterklaastijd). Het kledingstuk ziet er mooi uit. Mijn moeder moet hem morgen nog passen. Ik vind alleen geen retourformulier bij de bestelling voor het geval het niet past.

Goede keuze in kleding voor senioren.

Prima service

wilde iets omruilen, werd snel en zonder lastige creditfacturen etc geregeld

Jolande

Kleding voldoet aan onze eisen. Redelijke levertijd, telefonisch goed bereikbaar. Wij zijn er zeer tevreden over zowel kleding als bedrijf.

Kleding ziet er goed uit, netjes aangeleverd

Mebr as lanser

Ik heb dus een mail gestuurd voor een retourticket, maar ik hoor niks.
Ik heb dus een mail gestuurd voor een retourticket, maar ik hoor niks.
Ik weet niet of dit normaal is, maar ik wil de pantalon retourneren,heb hem al betaald,dus moet nu een andere manier bedenken om hem te retourneren

Wat denkt u zelf??

ilona

Prima service. Snel en persoonlijk!! Prima

Een kleine onduidelijkheid werd telefonisch prima opgelost!

goede communucatie

Goede informatie over het artikel, en je wordt op de hoogte gehouden over je pakketje. Ik heb nog niets retour gestuurd, dus kan hierover niets zeggen.

Je bestelling wordt direct in behandeling genomen, en snel bezorgt.