Een paar vuurvaste soepkommen van Emile Henry besteld. Bestelling en verzending/verpakking/levering gingen allemaal prima. Enige teleurstelling was er wel toen bij een van de kommen de...Een paar vuurvaste soepkommen van Emile Henry besteld. Bestelling en verzending/verpakking/levering gingen allemaal prima. Enige teleurstelling was er wel toen bij een van de kommen de fabrieksverpakking werd verwijderd en en een fabrikagefoutje tevoorschijn kwam : er zat een 'putje' in het glazuur aan de binnenkant van een kom. Ala, het zijn mooie kommen en het is natuurlijk veel te veel gedoe om de ene kom weer retour te sturen etc, dus houden maar. En dit ligt natuurlijk niet aan de winkel want het euvel zat onder de fabrieksverpakking. Vandaar toch 5 sterren voor de winkel ! De fabrikant moet wel wat nauwgezetter kwaliteitscontrole gaan uitvoeren :-)
Ellen Gerhards
Het is voor mij heel fijn dat je een website hebt en perfect werkt.👌
John Janssen
Voor eerste maal iets besteld bij dit bedrijf en uitstekende service/levering
Het bestelproces verliep vlot. De breekbare bestelling werd zorgvuldig ingepakt en snel bezorgd. De producten zijn van goede kwaliteit.
Eveline Vijge
Snel en goed
M Berends
Top!
Snelle levering, goed verpakt, goede assortimentskeuze
Pascal saenen
Zeer professioneel bedrijf. Duidelijke afspraken, snelle levering en en leuk kaartje erbij!! Top
Marc C.
Top
Christel Buyse
Het is de eerste maal dat ik bij jullie bestel en ik was zo onder de indruk van de zorg waarmee de artikels verpakt en ook ingepakt waren. Heel mooie en verzorgde geschenkverpakking ook. TOP!!! Ik...Het is de eerste maal dat ik bij jullie bestel en ik was zo onder de indruk van de zorg waarmee de artikels verpakt en ook ingepakt waren. Heel mooie en verzorgde geschenkverpakking ook. TOP!!! Ik bestel zeker nog bij jullie en beveel jullie zeker en vast aan. Groetjes, Christel.