7.8/10

Huijers

Slecht

Ik reageer nogmaals. U antwoord op mijn eerste reactie en u gaat helemaal voorbij aan het feit dat u mij een aantal keren aan de telefoon heb gehad en dat u mij tot 2 x toe zei dat u mijn bestelling... Ik reageer nogmaals. U antwoord op mijn eerste reactie en u gaat helemaal voorbij aan het feit dat u mij een aantal keren aan de telefoon heb gehad en dat u mij tot 2 x toe zei dat u mijn bestelling zojuist heb binnen gekregen en het nog dezelfde dag verzonden werd........U LOOG dus keihard en dat vind ik op z'n zachts gezegd ZEER KLANTONVRIENDELIJK . En dat is wat ik uw en/of medewerkers erg kwalijk neem !!

Sofie beernaert

Zeer degelijk materiaal. Levertijd was wat langer maar gezien de Corona omstandigheden zeker te begrijpen

Huijers

ZEER SLECHT !

NIET BESTELLEN HIER !

Beste klant,
Beste klant,
Hartelijk dank voor je feedback, die we inhoudelijk volledig begrijpen. Begin april hebben we een grote hoeveelheid tafeltennisbatjes, -netjes en -balletjes besteld bij onze leverancier en die bestelling is door hen bevestigd. Op basis van die informatie hebben we de tafeltennisset 'op voorraad' gezet, zodat klanten het vast konden bestellen. Ook onze teleurstelling was groot toen bleek dat we 200 netjes minder kregen dan besteld en verwacht. Wij snappen de teleurstelling bij onze klanten dan ook volledig, maar hebben helaas te maken met overmacht.

I-ken

Goed contact, ook over vertraagde levering door Corona tijd en overvloed aan bestellingen. Helaas stond er een merktekst op de ballen, die ik voor mijn klanten en doelgroep niet kan gebruiken. Ik... Goed contact, ook over vertraagde levering door Corona tijd en overvloed aan bestellingen. Helaas stond er een merktekst op de ballen, die ik voor mijn klanten en doelgroep niet kan gebruiken. Ik heb de ballen teruggestuurd en het bedrag snel retour ontvangen.

Op de foto op de website staat géén tekst op de ballen. Op de geleverde ballen staat wel een tekst, ook in redelijk groot lettertype.

Nelleke van maris van Dijk

Senso care heeft mooie producten en deze zachte bowling set wordt nu in3 verpleeghuizen volop gebruikt

goede service en makkelijk benaderbaar

Geen tips of verbeterpunten

Roels

Bestelling was goed verpakt en voldoet aan het beoogde.

Betaalgemak

Geen.

Christel Van Bussel

Ben nu al zeker 3 weken aan het wachten op product en is nog niet binnen . Het staat wel op verzonden maar komt niet binnen bij de PostNL

Beste Christel,
Hartelijk dank voor je feedback. Helaas klopt het dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben je per mail inmiddels hierover geïnformeerd.
Vriendelijke...
Beste Christel,

Ruud

Duidelijke site. Uiteindelijk bleek de bestelling door de corona drukte wat langer onderweg. Maar alles netjes ontvangen. Ook de communicatie verliep prima. Bedankt.

Assortiment en reactiesnelheid op vragen/opmerkingen

Levertijden op website actueel proberen te houden.

Dirk Blondé

Jammer, heb het pakketje nog niet ontvangen

Beste,
Vervelend om te lezen dat u de MiepMiep nog niet heeft ontvangen. We hebben u per e-mail geïnformeerd over het verdere verloop van uw klacht.