7.8/10

Robert Noordhout

Bestellen en aflevering prima. Belangrijk om wanneer een product tijdelijk nog niet leverbaar is dit via e-mail te laten weten

Evelien De Ketele

Duidelijke website, gemakkelijk te bestellen en te betalen.

Heel dure verzendingskosten.

I.

In principe positieve ervaringen tot op heden (zowel voor clienten als mijzelf).

Mooi toegankelijk assortiment aan materialen.

Geen dringende verbeterpunten.

Anke de Jong

Helaas is mijn bestelling incompleet geleverd, ik heb gebeld en gevraagd of de rest nog nagestuurd kon worden, zonder tegenbericht zou dit gebeuren, maar ik heb nooit meer iets ontvangen en dus wel... Helaas is mijn bestelling incompleet geleverd, ik heb gebeld en gevraagd of de rest nog nagestuurd kon worden, zonder tegenbericht zou dit gebeuren, maar ik heb nooit meer iets ontvangen en dus wel betaald!

Reactie Senso-Care:

Beste Anke,
Beste Anke,
Fijn dat je even belde, want zoals gezegd wisten we niet meer wat nageleverd moest worden. In de hectiek hadden we alleen maar een bestelnummer genoteerd en verder helemaal niets. De nalevering gaat vandaag op de bus en wordt morgen bezorgd!
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Marc De Witte

Niet zo erg goed.
Op 8 april MiepMiep - Voetfixatie trapper en Trainer Balansbord - Rond besteld en betaald.
Op 17 april telefoon met medewerkster dat balansbord niet kon geleverd...
Niet zo erg goed.
Op 17 april telefoon met medewerkster dat balansbord niet kon geleverd worden. Dezelfde dag creditnota voor balansbord ontvangen. Tot op heden behoudens mijn vergissing nog geen terugbetaling of Miepmiep gezien.

Zie hoger

Zie hoger

Moena verheyen

Weinig communicatie overlevering. Geen antwoord op mail die ik hierover stuurde.

Jolanda

Prima!

Bestelling verliep keurig.

De bal is echt te klein. Ik ben 1.76 en heb het juiste formaat besteld volgens het overzicht, toch kan ik hier niet op zitten zoals de bedoeling was.

Margo

Fijn!

Kwaliteit van het product, vind ik erg goed.

Informatie en specificaties producten op de site kan wat uitgebreider

A. Wedel

Geen idee op dit moment