7.8/10

Ann Desmet

Verkeerd product te ontvangen.
Mail gestuurd maar nog geen concreet voorstel om dit probleem op te lossen ons vangen

Weet ik niet

Vlottere klantenservice bij j problemen met de bestelling g

Beste,
Onze excuses, door de drukte zijn we er nog niet aan toegekomen uw mail te beantwoorden. U heeft inmiddels per e-mail bericht van ons gekregen.

Romy

Ik vond de verzendkosten enorm hoog. Ik vermoed dat dit te maken heeft met de supersnelle levering (de volgende ochtend al), maar dit is voor mij niet nodig. Het hindert me ook dat ik dan ook nog... Ik vond de verzendkosten enorm hoog. Ik vermoed dat dit te maken heeft met de supersnelle levering (de volgende ochtend al), maar dit is voor mij niet nodig. Het hindert me ook dat ik dan ook nog retourkosten moet betalen wil ik retourneren. Dit betekent dat ik de volgende keer wel twee keer nadenk voordat ik iets bij Senso-Care bestel.

De verzendkosten zijn erg hoog (7,50).

Beste Romy,
Beste Romy,
Hartelijk dank voor je feedback. Vanaf € 20 is de verzending bij Senso-Care gratis, maar daaronder berekenen we de werkelijke verzendkosten en die zijn (helaas) hoog. Wij berekenen door wat PostNL ons in rekening brengt en met alle bijkomende kosten (zoals verpakkingskosten) kom je dan op € 7,50.
Zoals vele bedrijven in Nederland doen ook wij niet aan gratis retourneren. Dit heeft verschillende redenen, maar de belangrijkste is dat het natuurlijk niet gratis is. Meer informatie hierover vind je op senso-care.nl/retourneren.

H.J.Wennekes

Goede zit en begin nu al het nut van het gebruik van het ringkussen te merken echter moest ik na deze korte tijd wat lucht bijvullen. Het ventiel heb /had ik goed gesloten en zal dit in de gaten... Goede zit en begin nu al het nut van het gebruik van het ringkussen te merken echter moest ik na deze korte tijd wat lucht bijvullen. Het ventiel heb /had ik goed gesloten en zal dit in de gaten houden

Stichting Nollestee

Prima en betaalbaar

Veerle Duerinckx

Zeer tevreden over het materiaal.

Het was een zeer duidelijke website. We hadden heel snel gevonden wat we zochten. Correcte afhandeling. Ondanks de corona was de levering snel. Een zeer tevreden klant hier.

Alles in orde

Natalie

Super

Duidelijke website, snelle levering

Beatriz leonardo

Prima service snel geleverd zelfs nog ondanks pasen

Dat je het product eerst mag proberen en dan pas betalen weg fijn maat is prima”

Op de website staat geleverd met PostNL en ook op de factuur maar het wordt geleverd met Dpd

Anja van der Kooi

Positief

Assortiment en overzichtelijke site

Geen idee

Esther Knoops

Heel goed geholpen en echt duidelijk met het leveren van pakjes ivm andere sites

Echt duidelijke mail met levering tijden en ook mailet het ongemak van Corona, maar voortreffelijk, hun pakje was al na twee weken aangekomen

L.

Ik heb meer dan 2 weken moeten wachten op mijn bestelling moest er telkens zelf achteraan en werd niet goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Groot assortiment maar blijkbaar niets zelf op voorraad dus veel te lange levertijd.

Beste klant,
Beste klant,
Hartelijk dank voor je feedback. Het klopt dat we niet alle van de 3000 producten in ons assortiment zelf op voorraad hebben. Omdat we goede afspraken hebben met onze leveranciers lukt het normaliter om binnen enkele dagen de bestelling bij onze klant te bezorgen. Helaas is dat de laatste weken een stuk lastiger door de aangescherpte maatregelen in Nederland en de ons omringende landen. Daarnaast is het ook nog eens een stuk drukker dan normaal. We vinden het vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling, waarvoor onze excuses.