7.8/10

Richard 206

Ideaal voor mensen die op bed liggen ivm medicatie in nemen . of net als ik geen fijne motoriek in vingers heeft en altijd zn drank laat vallen z onder te morsen nu

Grijpink

Prima, maar langzaam

Productkwaliteit is top

Informatie over betaling klopt niet. Ik kon bestellen en achteraf betalen maar bleek toch de helft vooraf te moeten voldoen. Op de eindfactuur stond niets over mijn aanbetaling vermeld. Dat kan... Informatie over betaling klopt niet. Ik kon bestellen en achteraf betalen maar bleek toch de helft vooraf te moeten voldoen. Op de eindfactuur stond niets over mijn aanbetaling vermeld. Dat kan beter!!!

Menbru

Goede webshop, verzenden duurde wat langer dan gewend. Maar al met al zeer tevreden.

Hier 3 stuks Howard Leight oorkappen gekocht. Sterkste punt is de prijs!
Oorkappen doen het super, zijn comfortabel en zeer klein op te vouwen wat tevens de aanleiding was om ze te kopen....
Hier 3 stuks Howard Leight oorkappen gekocht. Sterkste punt is de prijs!
Mijn collega's gaan ze ook bij Senso-Care.nl bestellen!

Afhalen is niet mogelijk volgens de website........ toch zou dit wel mijn voorkeur hebben als je in de buurt woont, scheelt verzendkosten en is sneller.

Snelle levering. Producten zoals omschreven

Snelle levering. Duidelijke maten van kussen op de site

In de bestel mail stond dat 1 product niet geleverd kon worden en dat ik daarover contact moest opnemen. Dat stond echter niet tijdens het bestellen erbij. Voor ik contact kon opnemen was het... In de bestel mail stond dat 1 product niet geleverd kon worden en dat ik daarover contact moest opnemen. Dat stond echter niet tijdens het bestellen erbij. Voor ik contact kon opnemen was het product echter gewoon geleverd, samen met het andere product

Slechte ervaring! Ik heb een verkeerde maat ontvangen en op mijn e-mails krijg ik géén antwoord. Telefonisch verwijzen naar mail, dus dat schiet niet op.

Reageer alsjeblieft of e-mail, zo belangrijk!

Slecht, ik heb mijn bestelling nog niet eens ontvangen

Tot zover:geen

Zorg voor een bestelling volgnes afspraak

Danny Dujardin

Feedback vragen voor iets geleverd is is wel nieuw voor mij ? En dat zonder een antwoord te geven op de vraag waar mijn bestelling blijft doet wat wenkbrauwen fronsens ...

Bezorging prima, maar het broekje hielp niet bij een ongelukje in de nacht. Alles was nat. Wellicht valt hij te groot.

Helaas was alles nat geworden in haar bed, wellicht valt het broekje te groot? Want nu hebben we er dus niks aan helaas.

Al meerdere bestellingen gedaan. Goed contact en mogelijkheden tot korting bij grotere bestellingen/korting voor therapeuten. Zodra een product nog niet via Senco-care te krijgen is, kan je hier... Al meerdere bestellingen gedaan. Goed contact en mogelijkheden tot korting bij grotere bestellingen/korting voor therapeuten. Zodra een product nog niet via Senco-care te krijgen is, kan je hier gewoon over in gesprek en zorgen ze ervoor dat het product in het assortiment komt/ bij je bestelling wordt geleverd. Kortom fijne ervaring met Senso-care.

Ruim aanbod, fijn dat je per onderwerp/ zorgvraag kan zoeken op de site, goede beschrijvingen bij de artikelen en kwalitatief goed materiaal!

Voor nu nog geen verbeterpunten ontdekt.