7.8/10

Duur zo'n vest, wel snel geleverd

De rits van mijn dochters vorige drukvest gaat moeilijk dicht. hebben jullie een reparatie afd? Je kunt een drukvest kopen, maar de hulpstukken zijn exclusief. Raar voor een vest van 295 euro,,

Goede materiaal - heel duur - gemakkelijk te vinden per thema's-
ik geef sportles en sommige spullen zijn wel heel goed maar ik vind niet echt alles wat ik nodig heb

veel materiaal met goede uitleg onder 1 dak

soms wat je krijgt is teleurstellend in vergelijking met wat je verwacht , het is meestal heel duur en ik heb meer dan 3 weken achter mijn bestelling moeten wachten Klantvriendelijkheid is heel... soms wat je krijgt is teleurstellend in vergelijking met wat je verwacht , het is meestal heel duur en ik heb meer dan 3 weken achter mijn bestelling moeten wachten Klantvriendelijkheid is heel goed maar ik heb achter moeten vragen , anders had ik helemaal geen info en ja ik aanbeveel jullie site want in Wallonie kennen ze het helemaal niet , maar jullie zijn meestal te duur voor de instellingen waar ik ga

TopSamen

Meestal gaat alles goed, nu mis ik een deel van mijn bestelling. Reactie op mijn mail hierover, heb ik nog niet :(

Mooie materialen, over het algemeen prima levering

Reactie op mail met vraag over missende onderdeel, duurt te lang.
Is nog niet geregeld/überhaupt op gereageerd, dat is erg slordig, want ik wil graag met de materialen aan het werk

Zeer positief

Vlotte mogelijk om te bestellen en werd even vlot geleverd!

Saskia van der Leij

Ik vond de mailwisseling over het betalen achteraf heel onvriendelijk. De info is niet duidelijk. Op de factuur stond binnen 14 dagen betalen,maar dat was niet waar. Omdat ik particulier ben moet ik... Ik vond de mailwisseling over het betalen achteraf heel onvriendelijk. De info is niet duidelijk. Op de factuur stond binnen 14 dagen betalen,maar dat was niet waar. Omdat ik particulier ben moet ik direct betalen. Dus zet dat dan ook niet op de factuur.

Snel antwoord op mijn mails.

Vriendelijk reageren in plaats van dreigen dat de bestelling anders wordt geannuleerd. Terwijl er op de factuur staat, binnen 14 dagen betalen Na 2 dagen kreeg ik al een soort dreigbrief om te... Vriendelijk reageren in plaats van dreigen dat de bestelling anders wordt geannuleerd. Terwijl er op de factuur staat, binnen 14 dagen betalen Na 2 dagen kreeg ik al een soort dreigbrief om te betalen, dat is veel te snel naar mijn mening. Dat heb ik ook gezegd. geen excuses gekregen

Prima service

Mooie kwaliteit en goed bruikbaar voor het doel waarvoor het bedoelt is

het product is van goede kwaliteit ,levering zeer snel

Goede en snelle levering van het product.

Snelheid en goede service

Zeer goed, snelle service en veel in het assortiment.

Duidelijk verdeelde website, veel assortiment, alles bij elkaar voor verschillende hulpverleners (dat is vooral fijn omdat sommige vakken overlap hebben en dus is het handig dat het bij elkaar staat).

Ik kan nu even nergens op komen.