7.8/10

Lonneke

Ik heb de rivierstenen besteld, waren snel in huis en echt van top kwaliteit. Ik ben er super blij mee.

Goede kwaliteit producten.

Ruimbaan Uitzendbureau

Onvoldoende

Graag wil ik terug gebeld worden over mijn levering
06 23381640

Anne Schöen

Cees Heijnen

Prima !!!

;;

Aangenaam verrast toen ik een belletje kreeg van Senso-Care om te zorgen dat ik mijn bestelling toch nog voor de kerst kreeg. De ontvanger van het kadootje was er erg blij mee. Top!

Assortiment
Goed telefonisch contact mogelijk.

Bij het bestellen kon je kiezen voor after pay. Dit stond daarna ook op de factuur. Na een paar dagen echter kwam er een mail met het verzoek om een aanbetaling te doenvan 50% anders werd de... Bij het bestellen kon je kiezen voor after pay. Dit stond daarna ook op de factuur. Na een paar dagen echter kwam er een mail met het verzoek om een aanbetaling te doenvan 50% anders werd de bestelling geannuleerd. Bij telefonisch navragen werd uitgelegd dat after pay alleen bij bestaande klanten werd toegestaan. Dit was niet duidelijk op de site vermeld.

Patrick

Prima maar mag wel sneller leveren

Assortiment

Duidelijker laten weten wanneer iets besteld wordt

Ik ben niet helemaal tevreden. Omdat het tweede deel van wat ik had besteld nog altijd niet geleverd is, en de kerst geschenkjes ondertussen al uitgedeeld zijn, behalve aan één kind. En ik krijg van... Ik ben niet helemaal tevreden. Omdat het tweede deel van wat ik had besteld nog altijd niet geleverd is, en de kerst geschenkjes ondertussen al uitgedeeld zijn, behalve aan één kind. En ik krijg van sensocare ook geen info wanneer het komt.