7.8/10

Gemak, snelheid, ruim assortiment

Overzichtelijke website. Snelle service en ook super dat ik gratis kan betalen op het moment dat ik het product binnen heb en dat ik dat niet vooraf hoef te doen

Betaalgemak, door gratis achteraf te kunnen betalen

Een snelle, duidelijke en makkelijke service

AJM Schuurman-Heerkens

Op alle punten tevreden op de bezorgkosten na, zie de rest wat ik geschreven heb.

Ik denk dat het duidelijk is gezien ik alles op uitstekend heb gezet dat ik over alles zeer tevreden ben, op 1 ding na.... de bezorgkosten die zijn enorm hoog.
Als ik 2 spijkerbroeken laat...
Als ik 2 spijkerbroeken laat bezorgen betaal ik bijna vijf euro en dat gaat om een behoorlijk gewicht en de verpakking is groot, dus ik schrok me rot toen ik 1 potje TheraPutty moest bestellen voor mijn revalidatie, wat 7,49 kost maar er 7,50 bezorgkosten bij komt voor een potje wat 69 gram weegt, dit vind ik echt schandalig.

Ja zie hierboven, een andere bezorger vinden die veel minder duur is voor de klant.
Ik moet voor mijn revalidatie de andere Puttys schijnbaar ook nog bestellen en dan heb ik 5 kleuren voor 32 euro zonder bezorgkosten, dus mijn keus is gemaakt en ik denk dat jullie hier klanten door gaan verliezen, gezondheidskosten zijn voor mensen zoals ik al enorm hoog, jullie zouden hier het verschil in kunnen maken denk ik, en als jullie dat doen dat ben ik de eerste om jullie aan te bevelen bij iedereen.

Prima, alleen wel laat met leveren.

Karin

Ik mis nog steeds 1 product. Heb hier ook GEEN bericht over gehad.

Snelle levering maar te duur voor wat het moet zijn

Stichting Pertoeti

Fijne website en goede service.

uitstekend assortiment. We zien steeds weer nieuwe dingen die de moeite waard zijn om uit te proberen.

Hiddink

Goede producten, ruime keuze.
Klantenservice, snel en klantvriendelijkheid. Fijn dat je nog kunt bellen!

Bestel en betaal gemak.
Veel aanbod

Kreeg binnen 24uur bericht dat het pakketje werd verzonden. Terwijl op de site al stond dat de levertijd langer was. Na een week nog niets. Gebeld, werd snel en vriendelijk geholpen. Het bleek een... Kreeg binnen 24uur bericht dat het pakketje werd verzonden. Terwijl op de site al stond dat de levertijd langer was. Na een week nog niets. Gebeld, werd snel en vriendelijk geholpen. Het bleek een administratieve fout, product kwam dag later pas weer bij hun binnen. Pakketje was er daarna binnen 2dagen.

Vorig jaar heb ik ook bij jullie besteld, de levering ging dit jaar heel snel.

er was geen sale voor de producten die ik heb aangeschaft.