7.8/10

Lieve Van Aken

Kan hier nog niks over zeggen omdat ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb. Werd ook niet ingelicht hoe lang dit zou duren of waarom ze nog niet geleverd is!

Ik wil hier eigenlijk nog niet op reageren omdat ik heel ontgoocheld ben over de onzekerheid wat mijn bestelling aangaat!

Jepke

Top producten

Klantvriendelijk

Overzicht van top producten of veel bestelde producten .
Jullie hebben zoveel, t zou handig zijn dat je een snel overzicht hebt

Mirjam

Over het algemeen zijn we erg tevreden. We hebben vaker wat besteld en een prima service. Snel ook

Assortiment is erg breed. Ook voor elke portemonnee

Louise Soser

Snel en goede service

n.v.t.

n.v.t.

Marijke

Goed verpakt en snelle levering

Mooi materialen van goede kwaliteit

Overzichtelijke complete website. Snelle levering en correcte afhandeling. Ik ben erg tevreden.

Natasa Collijn

Slecht.. tot 2 keer toe een tangle besteld. Eerste keer kreeg ik een totaal andere thuis gestuurd, een blauw met roze terwijl het een legerprint moest zijn.. 2e x een blauw met wit. Terwijl we... Slecht.. tot 2 keer toe een tangle besteld. Eerste keer kreeg ik een totaal andere thuis gestuurd, een blauw met roze terwijl het een legerprint moest zijn.. 2e x een blauw met wit. Terwijl we gekozen hadden voor een blauw wit met groen. Erg jammer de bezorgkosten waren natuurlijk hoger dan het product en bij elkaar 15 euro aan bezorg kosten moeten betalen. Maar ook nog retour kosten.

Beter kijken welk product er besteld is. Aangezien op de bestelling wel het juiste product stond. Alleen werd er 2 maal een totaal ander iets verzonden

Reactie Senso-Care:

Beste Natasa,
Beste Natasa,
Hartelijk dank voor je feedback. Helaas is het niet mogelijk Tangles op kleur te bestellen. omdat we verschillende kleurcombinaties binnenkrijgen en vooraf ook niet weten welke kleuren dat zijn. Mocht je een specifieke kleur wel (of juist niet) willen bestellen, dan kun je dat aangeven bij de opmerkingen. We proberen daar dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Sterk Papendrecht

Prima.

daar heb ik geen overzicht van.

nee. ik ben tevreden.

Prima, snelle verzending.

Prima.

Reactie snelheid en info over verloop order.
Gewoon hele goede service.