7.8/10

Ik ben 1.68 m lang en heb dus gekozen voor 55 cm diameter, maar de bal zakt behoorlijk in ondanks dat ik hem precies tot 55 cm heb opgeblazen, ik ben 60 kg zwaar, 'n normaal gewicht. Waarschijnlijk... Ik ben 1.68 m lang en heb dus gekozen voor 55 cm diameter, maar de bal zakt behoorlijk in ondanks dat ik hem precies tot 55 cm heb opgeblazen, ik ben 60 kg zwaar, 'n normaal gewicht. Waarschijnlijk had ik beter af geweest met een grotere maat ?
Is het verantwoord de bal voller op te blazen ?

De beenlengte zou in de keuze meegenomen moeten worden of vermelden hoeveel de bal inzakt want nu maken mijn knie?n een hoek van 90 graden en de foto's op de doos laten een ander beeld zien, de... De beenlengte zou in de keuze meegenomen moeten worden of vermelden hoeveel de bal inzakt want nu maken mijn knie?n een hoek van 90 graden en de foto's op de doos laten een ander beeld zien, de knie?n lager.

Snel geleverd en kwaliteit zoals beloofd

snel geleverd en kwaliteit zoals beloofd

Bianca

Overzichtelijke site.
Snelle levering.

Goede website, makkelijk te vinden, goede prijs/kwaliteitverhouding

Prima, geen bijzonderheden.

Uitgebreid assortiment.

Ik werd gebeld door Sensocare met het verzoek terug te bellen. De dame die ik aan de lijn kreeg wist echter van niets. Even later werd het pakketje al correct geleverd. Wat er nou was...???

Prima service, prima materiaal.

Telefonisch contact was zeer goed. Er werd mee gedacht en opties gegeven.

Op de site zijn materialen moeilijk vindbaar. Er lijkt geen overzicht te zijn van alle materialen.

Over het algemeen goed

weet ik niet