7.8/10

Ben redelijk tevreden

leuk assortiment

ik vond de bestelling lang duren. Bijna twee weken. Nadat ik om info hierover gemaild had kreeg ik wel snel antwoord, dat was prettig

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je feedback. De levering heeft inderdaad wat langer geduurd dan normaal door computerproblemen bij onze Belgische leverancier. Die zijn inmiddels opgelost en je bestelling is zo... Hartelijk dank voor je feedback. De levering heeft inderdaad wat langer geduurd dan normaal door computerproblemen bij onze Belgische leverancier. Die zijn inmiddels opgelost en je bestelling is zo te zien vorige week geleverd!
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Het duurde lang voor ik het product ontving en werd helaas niet op de hoogte gehouden van de levering.

Mooi materiaal.

Houd mensen op de hoogte van de bestelling als er vertragingen zijn.

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je feedback. Helaas heeft de levering van je bestelling wat langer op zich laten wachten door computerproblemen bij onze leverancier in België. Gelukkig zijn de problemen... Hartelijk dank voor je feedback. Helaas heeft de levering van je bestelling wat langer op zich laten wachten door computerproblemen bij onze leverancier in België. Gelukkig zijn de problemen inmiddels opgelost en is je bestelling vorige week bezorgd!
Vriendelijke groet,

E. Hilbrandie

Tot nu toe is mijn ervaring slecht; de bestelling is tot op heden niet geleverd.

Beste Elzerieke,
Beste Elzerieke,
Excuses voor de vertraagde levering van de OneLeg antisliphoes. We moesten de hoes bestellen bij onze leverancier in België waardoor de levering wat langer heeft geduurd dan normaal. We hebben gezien dat je bestelling inmiddels bezorgd is.

Linda

We wachten nog steeds op de bestelling, duurt wel erg lang

Zou graag op de hoogte gehouden willen worden

Yvonne Dol

Goede service

Mooie producten

Prettige ervaring.
Duidelijk en snelle levering

Weinig info over de voortgang van de bezorging en voor mij goed te gebruiken product.

Goed product

Meer info over opblazen zitbal

Bestelling netjes en snel verwerke en aangeleverd.

Het was de eerste keer dat ik bij Senso Care heb besteld. Informatieverstrekking en snelheid van levering is uitstekend.

informatieve website, eenvoudig met bestellen en snelle levering