7.8/10

Astrid

Negatief

Op de website staat dat je achteraf factuur/rekening kan betalen maar je moet eerst betalen voor dat het product geleverd word.

Ik heb van Post.nl geen brief in brievenbus ontvangen...

Ik heb van Post.nl geen brief in brievenbus ontvangen m.b.t. levering. (Geen niet thuis briefje) Kon daardoor pakket niet ophalen.

Juiste info op de website

Reactie Senso-Care:

Beste Astrid,
Beste Astrid,
Hartelijk dank voor je feedback. Wat vervelend dat de pakketbezorger geen briefje heeft achtergelaten waardoor je je bestelling niet kon afhalen. We zullen dit melden bij PostNL!
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Natasja Erkom

Besteld maar geen levering

Niet een order aanmelden bij post nl en dan 2 weken lang de complete levering niet leveren tot nu toe.

Reactie Senso-Care:

Beste Natasja,
Beste Natasja,
Excuses voor de vertraging! Zoals ook al per mail gemeld wachten we nog op een levering vanuit Amerika, die door de vakantieperiode vertraagd is. Zodra we de levering ontvangen hebben versturen we je bestelling!
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Ik vind het gamma uitgebreid en erg zinvol, enkel spijtig dat alles zo duur is. Ik koop gewoon als ouder van vier zorgenkinderen. Er zijn absoluut producten die ik graag zou kopen, of die ik vaker... Ik vind het gamma uitgebreid en erg zinvol, enkel spijtig dat alles zo duur is. Ik koop gewoon als ouder van vier zorgenkinderen. Er zijn absoluut producten die ik graag zou kopen, of die ik vaker of in grotere aantallen zou willen kopen, maar die gewoon te duur zijn.

Ik had veel handige opties voor betaling online. De levering was binnen 1-2 dagen, veel sneller dan ik verwacht had, eerlijk gezegd. De producten zijn gevarieerd, nuttig, en meestal van goede... Ik had veel handige opties voor betaling online. De levering was binnen 1-2 dagen, veel sneller dan ik verwacht had, eerlijk gezegd. De producten zijn gevarieerd, nuttig, en meestal van goede kwaliteit.

Soms vind ik de website een beetje verwarrend. Uiteindelijk vind ik de producten die ik zoek maar soms moet ik het echt via een aantal verschillende filters of menus gaan zoeken. Het zou toch... Soms vind ik de website een beetje verwarrend. Uiteindelijk vind ik de producten die ik zoek maar soms moet ik het echt via een aantal verschillende filters of menus gaan zoeken. Het zou toch eenvoudiger kunnen zijn om te vinden wat je zoekt.
Ik vind ook veel van de producten te duur. Ik heb ook twee erg aggressive kauwers/bijters en die krijgen alle kauwsieraden (ook extra extra sterk) vrij snel kapot. Ik koop ze toch, omdat het ontwerp mee kan naar school e.d. Maar eerlijk, voor 'thuis' gebruik ik voor hen vaak bijt-speelgoed dat voor huisdieren bedoeld is, omdat het veel goedkoper is en steviger.

De afgelopen jaren vaker iets besteld bij jullie. Wat ik jammer vind is dat de prijzen door de jaren heen stevig zijn gestegen. Hoop dat ik snel een goedkopere alternatieve site kan vinden.

Snelle en correcte opvolging van de bestelling

Zeer tevreden.

Het op rekening kunnen bestellen

Katelijn

Goede ervaring

Snelle levering, goede uitleg

Soms moeilijk je weg te vinden in het assortiment

Goed. Eerste keer besteld; prima.

Netjes en correct, maar heel onduidelijk.

Stuur niet koud de creditnota. Leg even uit wat het is, dat jullie mijn retourzending goed hebben ontvangen, dat ik mijn geld terug krijg en dat ik niet een nieuwe teruggestuurd krijg, zoals ik... Stuur niet koud de creditnota. Leg even uit wat het is, dat jullie mijn retourzending goed hebben ontvangen, dat ik mijn geld terug krijg en dat ik niet een nieuwe teruggestuurd krijg, zoals ik vroeg. Ik moest speciaal bellen voor duidelijkheid.
Wees klantgericht in de communicatie en niet eigen administratie gericht.