7.8/10

Leuk omdat ze vele vernieuwde materialen hebben.

gb

gb

Amerpoort

Aangezien er voor mij het één en ander niet duidelijk was betreffende kauwmaterialen heb ik telefonisch contact opgenomen. Ik heb perfect uitleg gehad en de juiste spullen kunnen aanschaffen. Aangezien er voor mij het één en ander niet duidelijk was betreffende kauwmaterialen heb ik telefonisch contact opgenomen. Ik heb perfect uitleg gehad en de juiste spullen kunnen aanschaffen.
Vriendelijk bedankt!

Goede bereikbaarheid en advies.

Ik wacht nog steeds...

Beste,
Beste,
Hartelijk dank voor uw review. Uw bestelling wordt rechtstreeks door onze leverancier verstuurd. Dit is door de vakantieperiode wat vertraagd, maar uw bestelling wordt vandaag tussen 13 en 14 uur bezorgd. Per mail hebben we u de track-and-trace code gestuurd.

Niet positief

Interessant gamma

Alles staat hoegenaamd op voorraad. Maw zondagavond besteld is dinsdag levering. Mail donderdag, geen reactie. Tel contact vrijdag rond de middag (buitenlands gesprek 0031). Het artikel dat in... Alles staat hoegenaamd op voorraad. Maw zondagavond besteld is dinsdag levering. Mail donderdag, geen reactie. Tel contact vrijdag rond de middag (buitenlands gesprek 0031). Het artikel dat in nalevering (!?) stond was binnen dus bestelling kon vertrekken en post.NL levert ook op zaterdag. Neen dus en daar ging mijn verjaardagskadootje voor die zondag. Levering pas de week erna op donderdag!

H de Haan

Heb bij Senso-Care de CanDo® Theraputty besteld, deze was snel geleverd, toppie!
Eenmaal uit de verpakking genomen snel er weer in terug gestopt, wat een stank!!
Het is de bedoeling om...
Het is de bedoeling om hiermee je handen te versterken/trainen.
De stank gaat over op je handen natuurlijk en deze blijft ook hangen, geen succes dus.
Dure les geweest de CanDo® Theraputty ligt hier nu in de lade en dat voor die prijs!

Snelle levering.

De stank uit de CanDo® Theraputty verwijderen of op z'n minst benoemen op jullie site.

Beste Hanneke,
Beste Hanneke,
Hartelijk dank voor je feedback. We vinden het vervelend te horen dat je de geur van de theraputty als stank ervaart. Geur is natuurlijk erg persoonlijk en om eerlijk te zijn is het voor het eerst dat we deze terugkoppeling krijgen, maar daar heb jij natuurlijk niets aan. Daarom hebben we je gemaild met een passende oplossing!
Vriendelijke groet,

Duidelijke info, snelle service

Miep

Site is duidelijk, alles is snel geleverd. Kinderen zijn blij met producten. Het oefenen bij fysiotherapie gaat nu stuk beter.

Assortiment is vrij groot; ook informatie over artikelen gaat goed

Sinds kort kun je niet meer op rekening bestellen - het lukte mij niet meer-. Dat vind ik lastig omdat ik niet zelf kan betalen

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Het klopt dat je voor bestellingen onder de € 25 niet meer kunt kiezen voor 'Achteraf op rekening'. Wel kan je kiezen voor AfterPay, waarbij je nog... Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Het klopt dat je voor bestellingen onder de € 25 niet meer kunt kiezen voor 'Achteraf op rekening'. Wel kan je kiezen voor AfterPay, waarbij je nog steeds na levering kunt betalen. Je betaalt dan alleen aan AfterPay en niet rechtstreeks aan ons. We hebben dit gedaan omdat achteraf op rekening betalen voor relatief kleine bestellingen, relatief veel administratieve handelingen met zich meebrengt. Voor grotere bestellingen bieden we je echter nog steeds graag de mogelijkheid aan om bij Senso-Care op rekening te bestellen. We hopen op je begrip hiervoor te mogen rekenen!
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Artikel was niet op voorraad. Ben netjes gebeld met een voorstel voor een alternatief en had de bestelling de volgende dag in huis.