7.8/10

Luce Chauvaux

Duidelijk en overzichtelijk om te bestellen, zeer snelle levering

Beste Luce,
Beste Luce,
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! Het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent met het bestelproces en de snelle levering. We zijn blij dat je onze website duidelijk en overzichtelijk vindt en dat alles naar wens is verlopen.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nancy Stokkers

Prima, snelle levering, duidelijke website

snelle levering, prima website

Beste Nancy,
Beste Nancy,
Bedankt voor je fantastische beoordeling en voor het delen van je ervaring met ons! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze duidelijke website. We zullen zeker kijken hoe we de informatie over het verloop van de order nog kunnen verbeteren.
Het is geweldig om te weten dat je ons zou aanbevelen. Mocht je in de toekomst nog vragen of suggesties hebben, dan horen we dat graag.

Sterre Wever

Lange levertijd, producten niet op voorraad die wel besteld had.

Vriendelijk aan de telefoon.

Webshop, beschikbare kleur niet duidelijk.
Veel onduidelijk over levertijd.

Beste Sterre,
Beste Sterre,
Bedankt voor je review en voor het delen van je feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze levertijd en de beschikbaarheid van producten. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden en we nemen je opmerkingen zeer serieus.
We zijn blij te horen dat je de vriendelijkheid aan de telefoon hebt gewaardeerd. We gaan zeker werken aan de verbeterpunten die je hebt genoemd, zoals duidelijkere informatie over de beschikbare kleuren en levertijden op onze webshop.
Onze excuses voor het ongemak en we hopen in de toekomst een betere ervaring voor je te kunnen realiseren.

Tur Kos Ta Bunita logopedie Bonaire CN

Prima service goede kwaliteit producten

Alles

Beste Ankie,
Beste Ankie,
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze producten. Het is fijn om te weten dat je de informatie op onze website, het bestelgemak, de snelheid van levering, en onze klantvriendelijkheid op prijs stelt.
We waarderen je aanbeveling enorm. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Marian Kempen

Goede verzorging van de verpakking

Beste Marian,
Beste Marian,
Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de verzorging van de verpakking en onze service. We zullen blijven werken aan het verbeteren van onze levertijd.
Fijn om te weten dat je ons zou aanbevelen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we graag voor je klaar.

Dorothe Groen-Schulten

Product niet ontvangen!!!

product niet ontvangen

graag leveren van het product

Beste Dorothe,
Beste Dorothe,
Bedankt voor je review. Het spijt ons zeer te horen dat je je product niet hebt ontvangen. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden en we willen dit graag zo snel mogelijk oplossen.
Kun je contact met ons opnemen via [contactgegevens] zodat we dit probleem voor je kunnen nakijken en het product alsnog kunnen leveren? Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging.

Gerard Alders

Pet besteld. Was niet wat ik verwachtte. Teruggestuurd. Geld terug binnen enkele dagen

Beste Gerard,
Beste Gerard,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Het spijt ons te horen dat de pet niet aan je verwachtingen voldeed, maar we zijn blij dat het retourneren soepel verliep en dat je snel je geld hebt teruggekregen.
Mocht je in de toekomst nog iets bij ons bestellen of vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar. We waarderen je aanbeveling enorm!

Johan peterse

Voor de kosten die ik maakte, is het veel te duur

Zijn er niet

Ik krijg er geen pen in, ik probeer het met vasthouden en pen erbij

Beste Johan,
Beste Johan,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je onze producten te duur vindt voor de kosten die je hebt gemaakt en dat je geen goede ervaring hebt gehad. We willen graag begrijpen wat er precies misging zodat we dit kunnen verbeteren.
Kun je ons meer informatie geven over je ervaring met het product? We willen graag samen met je kijken naar een passende oplossing.

Helle Andersen

Perfect service

Perfect service

Senso care was quick to answer a mail from me with usefull info, the items i ordred was picked, packed and send here to Denmark imidiatly and was recieved in just a few days. Just PERFECT‼️‼️

Dear Helle,
Dear Helle,
Thank you so much for your wonderful review! We're delighted to hear that you had a perfect experience with our service and that your order arrived in Denmark so quickly. It's great to know that our quick response and useful information were appreciated.
We are grateful for your recommendation. If you have any questions or need further assistance in the future, please don't hesitate to reach out.

Christianne Reedijk

Bestellen ging erg makkelijk, maar de levering duurde echt veel te lang. Besteld op 8 mei en de 16e pas ontvangen

Sneller leveren, of duidelijker aangeven dat de levering zo lang duurt.

Beste Christianne,
Beste Christianne,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We vinden het erg jammer om te horen dat de levering te lang heeft geduurd en dat dit je ervaring heeft beïnvloed. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We waarderen je feedback en zullen werken aan het verbeteren van onze levertijden en de communicatie hierover. We hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.