7.8/10

Voor het eerst jullie website ontdekt. Je vindt er allerlei spullen die je nergens anders vindt

Mooie overzichtelijk website

Niets op aan te merken

Top service en correct

Goede informatie en correcte afhandeling

Tot op heden goede ervaringen.
zie onderstaande weergave.

zie bovenstaand

geen verbeterpunten tot op heden

In eerste instantie vond ik de website niet zo professioneel ogen, dit schrok wat af.
Maar het aanbod en alle uitleg en informatieve componenten maakte het al gauw beter!
Duidelijkheid...
Duidelijkheid over hoe het bestellen in zijn werk gaat ed. Gebruiksgemak was prima.

Heel informatief en duidelijke wegwijzers om op de site rond te komen.

De website mag er wel wat professioneler uitzien. Het voelt verouderd aan qua design.

Prima! leuke site, betaalbare artikelen en breed assortiment

Snelle levering.
Alleen is het geleverde product niet nasr verwachting. Ik had de normale versie maar ik vind hem echt klein uitgevallen.

Zo klein leek hij niet op de website....
Snelle levering.

Zo klein leek hij niet op de website. Misschien moeten jullie de maat erbij zetten

Leuke producten

Zie opmerking hierboven

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je review. Je geeft ons op alle punten een zes of hoger, maar toch is je eindoordeel een 4. Wat hebben we niet goed (genoeg) gedaan met je bestelling?
Vriendelijke...
Senso-Care

Posittieve ervaring, had wel iets snellere levering verwacht

Beste,
Hartelijk dank voor uw review. Bij boeken kan er altijd een wat langere levertijd zijn omdat we soms boeken bij de uitgever moeten bestellen. Excuses voor de vertraging.
Vriendelijke...
Beste,
Senso-Care

Meerdere keren wat besteld tot laatste bestelling tevreden. Bij laatste bestelling helaas niet goed gegaan. Besteld vrijwel gelijk betaald en niks toegestuurd gekregen. Wel 4 herinneringen of we nog... Meerdere keren wat besteld tot laatste bestelling tevreden. Bij laatste bestelling helaas niet goed gegaan. Besteld vrijwel gelijk betaald en niks toegestuurd gekregen. Wel 4 herinneringen of we nog wilden betalen terwijl dat dus al was gedaan. Gebeld foutje in administratie (iets met andere klant heeft klantnummer wat jullie ordernummer was of zo?? en later mailtje dat het er waarschijnlijk nog niet was of niet leverbaar? vreemd) volgende dag in ene dat het verstuurd was. snelheid levering dus nu slecht

assortiment top, Helaas dus laatste keer van alles mis gegaan en vage/vreemde antwoorden wat we niet gewent zijn bij jullie.

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je review. De late levering is geheel aan ons te wijten, waarvoor excuses.
Wat betreft de administratie. Het klopt helaas echt en is niet vaag of vreemd. Betalingen worden bij ons automatisch verwerkt op basis van het factuurnummer en het bedrag. Daar komt geen menselijke handeling meer aan te pas. Zeer zelden komt het voor dat een betaling verkeerd wordt weggeboekt omdat van een andere bestelling het bestelnummer overeenkomt met het vermelde factuurnummer én het betaalde bedrag ook nog gelijk is. Die pech hebben we in dit geval gehad en na jullie oplettendheid meteen rechtgezet.