7.8/10

Prima, g.b.

Iig geen bezorgkosten.

Een vraag mbt het door ons bestelde product: ik las ooit eens dat de kauwslang voor gebruik uitgekookt moet worden. Ben het nu zo niet tegen gekomen. Kunt u mij vertellen of dit nog aanbevolen wordt?

Ruim assortiment en snelle levering.

Snelle levering.

Naar aanleiding van een bericht in de Amerzine over de Rouwkubus kwam ik bij Senso-Care terecht.
Ik heb de hele webwinkel bekeken en een aantal dingen besteld. Ik had de spullen vlot in huis

ASVZ

Ik heb de rouwkubus van Amerpoort besteld.
Ik heb de rouwkubus van Amerpoort besteld.
Onhandig/omslachtig dat je de handleiding ervan via de Amerpoort moet bestellen want die site is niet te vinden dus de handleiding heb ik nu nog steeds niet.

Doe de handleiding bij de rouwkubus dat bevorderd het gemak en is niet meer dan logisch met de kubus alleen kun je niets namelijk en nu duurt het onnodig langer alvorens je er mee aan de slag kunt!

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je review. Bij de Rouwkubus zit een set van zeven kaartjes. Zes daarvan worden gebruikt voor de Rouwkubus zelf en op het zevende kaartje staat de link naar de handleiding. Je... Hartelijk dank voor je review. Bij de Rouwkubus zit een set van zeven kaartjes. Zes daarvan worden gebruikt voor de Rouwkubus zelf en op het zevende kaartje staat de link naar de handleiding. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan...
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Snelle service
groot aanbod

Angelique van Dijk / intern begeleider

Goede snelle service en een groot assortiment!

Goede overzichtelijke site.
Achteraf betalen op factuur (handig voor scholen).

Ik had maar een kleine bestelling en die is goed verlopen.

Duidelijke productomschrijving, snelle levering.
Top!

Hanneke

Gisteren zou het pakket bezorgd worden tussen 13.30 uur en 16.00 uur. Om 16.15 uur was er nog steeds niets bezorgd en ben ik naar een afspraak gegaan. Er waren tot 16.30 uur mensen in school. een... Gisteren zou het pakket bezorgd worden tussen 13.30 uur en 16.00 uur. Om 16.15 uur was er nog steeds niets bezorgd en ben ik naar een afspraak gegaan. Er waren tot 16.30 uur mensen in school. een poort was dicht , maar de andere was gewoon open en toegankelijk.

achteraf betalen en uit eerdere bestellingen weet ik dat een klacht snel wordt opgelost

vervoersbedrijf moet binnen de door hen zelf gestelde tijd leveren.