7.8/10

Erg tevreden.

Snelle levering en goede uitleg bij de producten.

Duidelijke website, bestellen ging gemakkelijk, levering ging goed, tevreden met producten.

Duidelijk een specifiek segment aan producten die aangeboden worden.

Gemakkelijk en duidelijk

Mooie materialen, snelle levering

Gemakkelijk bestellen en erg snelle levering!

Wietske van den Berg

Het product was een teleurstelling. Projectiezaklamp voor kinderen geeft onvoldoende licht voor projectie. En is ook nog eens niet stevig. Veel te duur.

Niet speciaal sterk. Gewoon zoals je mag verwachten.

De projectiezaklamp werkt niet naar behoren en is van goedkoop materiaal. De kop valt er steeds af. Heel veel geld voor iets waar een kind niets aan heeft.
Tip: niet meer verkopen.

Pinjarra Kinderopvang

Eerste keer dat ik iets bestel bij Senso-Care, zal hen zeker aanraden en nog eens bestellen.

Een uitgebreid assortiment voor verschillende leeftijden.

Prima website, prima levering, jammer van het gevraagd achteraf oever hoe je het gevonden hebt, of je tevreden bent en of je het anderen aanbeveelt. Dat geeft onzekerheid weer als je het mij vraagt.

Goede service.

Goed assortiment, snelle levering, duidelijkheid over de prijs

Goede ervaring met senso-care

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je positieve review. Je geeft ons een zes voor de info over het verloop van de order. Wat kunnen we daaraan verbeteren zodat we de volgende keer ook een 8... Hartelijk dank voor je positieve review. Je geeft ons een zes voor de info over het verloop van de order. Wat kunnen we daaraan verbeteren zodat we de volgende keer ook een 8 krijgen?
Vriendelijke groet,
Senso-Care

snel

Als ze nu eens antwoorden op mn mail!!!!!