7.8/10

Fijne samenwerking

Snelle levering, leuke producten, fijne uitleg.

Archim

Alles ok verlopen. Inclusief afleveren op mijn werk...

Christa

Goede en duidelijke informatie bij vragen voor het plaatsen van de bestelling!
Goede en duidelijke informatie bij vragen voor het plaatsen van de bestelling!
Ben wel erg teleurgesteld in t feit dat er een valse hoop wordt gecreëerd, door bij een product te vermelden dat de levering de volgende dag is indien de bestelling voor 17uur is gedaan. Want dat wordt niet waar gemaakt. Ik had liever de vermelding gelezen dat het binnen 1 a 2 werkdagen wordt geleverd.

Haalbare leveringstijd vermelden

Informatie over gebruikt materiaal van product zou iets uitgebreider kunnen.

Remko

geen idee, geen ervaring mee

Snelle service en prima kwaliteit van het product

Prijs/kwaliteit

Na wat gedoe over de betaling ging het allemaal heel vlot

snelle levering

Ik ondervond problemen met de betaling en koos voor betaling achteraf, dat was een probleem, dat begrijp ik wel, maar bied het dan niet aan!

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je feedback. Webshops mogen klanten nooit verplichten méér dan 50% van de factuur vooraf te voldoen, oftewel, mogelijkheden om achteraf betalen moeten door webshops worden... Hartelijk dank voor je feedback. Webshops mogen klanten nooit verplichten méér dan 50% van de factuur vooraf te voldoen, oftewel, mogelijkheden om achteraf betalen moeten door webshops worden aangeboden (en dus ook door ons). Dit kan met AfterPay, maar ook 'op rekening'. In dat laatste geval behouden we ons echter wel het recht voor een aanbetaling van 50% te vragen.
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Goede producten tegen redelijke prijzen.

Ruim assortiment en mogelijkheid tot achteraf betalen.

Sommige producten zijn slechts in één kleur leverbaar, terwijl er wél meer varianten bestaan. Jammer.

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je positieve feedback! ARK Therapeutic kent voor de meeste kauwsieraden drie verschillende sterktes. De beschikbare kleuren hangen af van de sterkte, er zijn dus wel meerdere... Hartelijk dank voor je positieve feedback! ARK Therapeutic kent voor de meeste kauwsieraden drie verschillende sterktes. De beschikbare kleuren hangen af van de sterkte, er zijn dus wel meerdere kleuren leverbaar, maar vaak in een andere sterkte dan gewenst. Zo is blauw bij ARK altijd XXT en (lime)groen XT.
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Overzichtelijke site en snelle afhandeling van je bestelling.

Overzichtelijke site, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle reactie/bevestiging van je bestelling.
Zeer snelle levering!

Geen opmerkingen. Ga zo door!

Alles prima in orde.