7.8/10

Jannie van Alten

Ik wilde retourneren en ik belde en werd heel netjes geholpen. Ik wist niet goed hoe ik het moest doen het werd goed uitgelegd

Goed, al is het de eerste keer dat ik bij jullie iets bestel.

De zaken die jullie aanbieden, vind je niet overal.

Nee, niet echt.

Een ervaring
Aanschaf senso bal prettig verlopen
Blij met materialdn die jullie verkopen

Goed maeriaal voor kinderen met achterstanden ??

Bij het aanmaken van de accound krijg een mail terug versuurd met mijn password.
Dit is een pasword en zou geheim moeten zijn. Totaal onprofessioneel!!!

Reactie Senso-Care:

Beste,
Beste,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het klopt dat u per mail een wachtwoord toegestuurd krijgt. Dit wachtwoord is echter automatisch aangemaakt en is voor ons niet zichtbaar. Ook is de mail met het wachtwoord niet opgeslagen of in onze 'Verzonden items' terug te vinden. U hoeft zich dus geen enkele zorgen te maken over de veiligheid van uw account. Overigens kunt u altijd zelf het wachtwoord wijzigen.
Senso-Care

Michel Goethals

Minimum order zonder leveringskosten (20€) is plus punt want met artikel aan 19,95€ en bijkomend klein artikel (magneet knikkers aan +-3€;) hebben we de leveringskosten (toch wel veel normaal 9€,... Minimum order zonder leveringskosten (20€) is plus punt want met artikel aan 19,95€ en bijkomend klein artikel (magneet knikkers aan +-3€;) hebben we de leveringskosten (toch wel veel normaal 9€, dus toch min punt !!!) kunnen vermijden.
Het artikel (zwarte klevende zonneblinden) voldoet perfect en hadden we het maar vroeger gezorgd, nu de hittegolf lijkt voorbij te zijn ... Mvg

Super website met geniale producten voor onze deelnemers met een ernstige verstandelijke (en lichamelijke) beperking.

Het assortiment!! En duidelijkheid op de website.

De prijs-kwaliteitsverhouding zou wel beter mogen. Nu behoorlijk hoge prijzen voor 'kleine' producten. Hierdoor kunnen we gewoon minder dingen aanschaffen dan fijn zou zijn.

begeleidster zorg verstandelijk gehandicapten

Geweldig gevarieerd assortiment voor redelijke prijzen.

kleiner materiaal voor betaalbare prijs het assortiment gevarieerd, veelzijdig., soms verrassend; sluit goed aan bij de doelgroep mensen met verstandelijke beperking en laag niveau
kleiner materiaal voor betaalbare prijs
overzichtelijke site, goed geordend

nog meer klein materiaal voor maximaal 20 a 25 euro, voor cadeaus
CD 's snoezel / sfeer

Super snelle levering... alleen te groot verpakt voor verzending waardoor de buitendoos gedeukt toekwam

Sara meulenbroeks

Kwaliteit

Zeer vlot. Belde me om te melden dat er een kleur niet beschikbaar was, goede service, snelle levering. Goede producten, heldere site.