7.8/10

Sara meulenbroeks

Kwaliteit

Op zich goed hoor. Moet zeggen dat ik de materialen wel prijzig vind.
Op zich goed hoor. Moet zeggen dat ik de materialen wel prijzig vind.
De maatvoering van de geluidsdemper vind ik niet duidelijk aangegeven. Een 3 jarig kind past hem niet. Erg krap dus. Deze ligt hier nu te liggen en ik had hem aangeschaft als voorbeeld zodat ouders hem zonodig zelf kunnen bestellen.

Kwalitatief degelijk spul.

De maatvoering duidelijker aangeven. Bv geluiddemper.

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je beoordeling. De Alpine Muffy kindergehoorbeschermer is verstelbaar en past zelfs een volwassene (met een niet te groot hoofd). Een kind van drie past de gehoorbeschermer dus... Hartelijk dank voor je beoordeling. De Alpine Muffy kindergehoorbeschermer is verstelbaar en past zelfs een volwassene (met een niet te groot hoofd). Een kind van drie past de gehoorbeschermer dus zeker!
Vriendelijke groet,
Senso-Care

Retourgezonden produkt dat anders was dan verwacht werd zeer snel terugbetaald

Snelle terugbetaling

Levertijd

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. We zien dat je bestelling er inderdaad twee dagen over heeft gedaan en niet één zoals je waarschijnlijk van ons gewend bent. Hoewel we de bestelling op... Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. We zien dat je bestelling er inderdaad twee dagen over heeft gedaan en niet één zoals je waarschijnlijk van ons gewend bent. Hoewel we de bestelling op tijd bij PostNL hebben aangemeld én aangeleverd (namelijk dezelfde dag nog) heeft het om onduidelijke redenen een dag stil gelegen bij PostNL. Helaas hebben we daar geen invloed op...
Vriendelijke groet,

Prima.

Assortiment.

Op dit moment geen.

Eerste keer ik vond heel goed

Duidelijke site met n ruim aanbod

Ruim aanbod

Uitstel van afleveren ook op site of bij bestelorder vermelden

Senso-Care verzorgt een goede service, persoonlijk en op maat.

Er werd vlot contact opgenomen toen bleek dat een product niet of later leverbaar was. Echt verbonden met de wens van de klant.

Als een product niet leverbaar is in een bepaalde kleur zou het fijn zijn om dit te kunnen lezen op de website.

Super en snel!

Verpakken! Mijn order kwam al uitgepakt binnen. Dat was teleurstellend!

Reactie Senso-Care:

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. De grote wiebeltol van Gonge wordt aan ons geleverd zonder verpakking. We pakken de tol zo goed mogelijk in met karton en papier, maar kunnen niet... Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. De grote wiebeltol van Gonge wordt aan ons geleverd zonder verpakking. We pakken de tol zo goed mogelijk in met karton en papier, maar kunnen niet voorkomen dat de verpakking tijdens het transport beschadigd raakt.
Senso-Care

Super fijne website en snelle service.

Snel en prima