7.8/10

Zeer goede prijs kwaliteit!

Ben zeker tevreden over mijn bestelling.

Heel goed

Bijzonderheid unieke producten

?

Iris van der Hoeven-Willems

De service was vlot ik vond alleen een ding jammer: we hadden specifiek aangegeven een bepaalde tangel niet te willen en bereid te zijn langer te wachten op onze verzending Deze tangel zat wel bij... De service was vlot ik vond alleen een ding jammer: we hadden specifiek aangegeven een bepaalde tangel niet te willen en bereid te zijn langer te wachten op onze verzending Deze tangel zat wel bij het pakket.
Verder is het op de website best lastig om pencil toppers te vinden zeker als je een specifiek model zoekt.

Verder is het op de website best...

HT

Website werd aanbevolen door ergotherapie. Duidelijke omschrijving bij producten!

Fijn dat je bij tangels voorkeur vwb kleur kan aangeven!

Helaas zat er bij de Wilbarger borstel geen doosje oid waarin de borstel opgeruimd/meegenomen kan worden.

Zeer goed, snelle levering

snelle levering, goede service

geen tot op heden

Jan Rook

Het betreft de eerste kennismaking en die valt tegen. Tot 3 maal toe zou de zending door Post NL op een bepaalde tijd worden afgeleverd en elke keer weer werd op de dag van de genoemde aflevering,... Het betreft de eerste kennismaking en die valt tegen. Tot 3 maal toe zou de zending door Post NL op een bepaalde tijd worden afgeleverd en elke keer weer werd op de dag van de genoemde aflevering, dus kort ervoor, weer een andere dag genoemd. Post NL meldt steeds "Zending wordt verwacht, maar zit nog niet in sorteerproces". Dus 3x voor niks ontvangst geregeld. Ik ben bang dat de vertraging bij uw onderneming moet worden gezocht. Graag betrouwbare actie zodat ik de feedback kan invullen.Graag uw reactie per omgaande!

n.v.t.

Echte service verlenen en toezeggingen nakomen

Goede service, prima bereikbaar, goede uitleg

assortiment, prima service en iemand die veel van het vak afweet

Leuke producten en een snelle levering!

Esther

Eerste keer een bestelling geplaatst. Zeer mooie ketting en super snelle levering

Zeer tevreden over de kwaliteit

Mooie kwaliteit van de ketting.
Makkelijk te betalen en super snel binnen gekregen.

Niet. Ga vooral zo door