7.8/10

Steven De Nijs

Na de bestelling stond mijn levering vrij lang aangeduid als “ wordt vastgehouden” hierover was er geen informatie verstrekt tot ik zelf een mailtje stuurde met de vraag. Toen bleek het plots snel... Na de bestelling stond mijn levering vrij lang aangeduid als “ wordt vastgehouden” hierover was er geen informatie verstrekt tot ik zelf een mailtje stuurde met de vraag. Toen bleek het plots snel te gaan. De bestelling was blijkbaar nog niet aangekomen om door te sturen. Meer info hierover verstrekken zou wel fijn zijn, dan weet je wat er aan de hand is.

Bestel rgelmaatig wat voor mijn zoon.

goede fotos, info en betaling system.

Het assortiment is niet al te logisch ingedeeld, het is toch altijd even zoeken...het zou ook goed zijn om het voor raad aan de site te koppelen. Dat levert wat minder teleurstelling als het langer... Het assortiment is niet al te logisch ingedeeld, het is toch altijd even zoeken...het zou ook goed zijn om het voor raad aan de site te koppelen. Dat levert wat minder teleurstelling als het langer op zicht laat wachten.

Heel positief

Er is heel veel keuze met telkens een goede uitleg. Hierdoor heb je een mooi overzicht van wat er allemaal bestaat. Je kan makkelijk bestellen en de levering gebeurd vlot.

Voor mij is dit op dit moment niet van toepassing

Snelle levering, kwalitatief goede producten met een ruime diversiteit. Een aanrader.

Bestel- en betaalgemak, snelle levering en levert kwalitatief goede producten.

Vriendelijk, snel, professioneel

snelheid in reactie. Aanpassing factuur zonder problemen. Snelle levering

nu even niet

Ik bestel allen de spullen voor onze school.

Ik bestel alleen de artikelen op verzoek van de leerkrachten.
Maar de bestelling en levering is allemaal goed en snel geregeld

zie hierboven

Kim

Supersnelle levering en goeie producten waar mijn kinderen veel plezier van hebben.

Breed assortiment en duidelijke productinformatie. Goede producten. Snelle levering.

Nee gewoon zo doorgaan!

De Sterrenkindertjes

Leuke site, leuke artikelen en snelle levering.

Snelle levering, leuke artikelen

Overzichtelijke website, kwaliteitsvolle producten op overzichtelijke wijze geordend.

overzichtelijke website, fijn om dingen op te zoeken, kwaliteitsvolle producten