7.8/10

Jeroen

Slecht

helaas

Reageren op mail of de telefoon opnemen

Beste Jeroen,
Beste Jeroen,
Bedankt voor je review. Het spijt ons zeer te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze service. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven en we willen dit graag goedmaken.
Kun je ons meer details geven over je bestelling en de problemen die je hebt ondervonden? We zullen ons best doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak en de slechte communicatie.

M.

Levertijd na bestelling 2 weken vanwege iets niet op voorraad. Achteraf betalen gedrukt maar moest dus eerst een deel betalen voordat ook verzonden zou worden.

Beste M.,
Beste M.,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je een lange levertijd hebt ervaren en dat de betaalprocedure verwarrend was. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden.
We waarderen je geduld en nemen je opmerkingen ter harte om onze service te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We zullen ervoor zorgen dat onze voorraadinformatie en betaalprocedures duidelijker worden gecommuniceerd.

Willem Denneman

met vragen snel antwoord

Beste Willem,
Bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de snelle antwoorden op je vragen.
Het is fijn om te weten...
Beste Willem,
Het is fijn om te weten dat je ons zou aanbevelen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we graag voor je klaar.
Senso-Care

Super goed contact gehad over de levering!!

Beste Daphne,
Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je een super goed contact hebt gehad over de levering en dat je tevreden bent met onze service.
We...
Beste Daphne,
We waarderen je aanbeveling enorm. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lieve Hermans

Slecht

Product na 5 dagen stuk. 3 e-mails op 3 weken en 0 reactie van bedrijf.

Klantenservice

Moustafa Elgohari

Very bad

Valentina

Precies wat ik zocht op een goede prijs. Snel geleverd.

Beste Valentina,
Bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn blij om te horen dat je precies hebt gevonden wat je zocht tegen een goede prijs en dat de levering snel was.
We waarderen...
Beste Valentina,
We waarderen je aanbeveling enorm. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we graag voor je klaar.

PowerMama030

Goed product

Beste PowerMama030,
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met ons product en onze service.
Het is fantastisch om te weten dat je ons...
Beste PowerMama030,
Het is fantastisch om te weten dat je ons zou aanbevelen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Onno Hafkamp

Gemiddeld

Beste Onno,
Beste Onno,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We waarderen je feedback en zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren. We vinden het jammer om te horen dat de snelheid van levering en de informatie over het verloop van de order niet aan je verwachtingen voldeden.
We zijn blij dat je onze klantvriendelijkheid en after-sales service waardeert. Mocht je nog verdere suggesties of vragen hebben, horen we dat graag.

Siero

Slecht contact te krijgen. Paar keer gebeld, maar telefonisch niet bereikbaar. Ook gemaild, maar ook geen reactie op de mail gehad.

Beste Siero,
Beste Siero,
Bedankt voor je review. Het spijt ons zeer te horen dat je problemen hebt ondervonden met onze bereikbaarheid en communicatie. Dit is zeker niet de service die we willen bieden en we willen dit graag verbeteren.
Kun je ons meer details geven over je order, zodat we dit kunnen nakijken en alsnog contact met je kunnen opnemen? Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.