7.8/10

Ingrid

Nog niet heel veel ervaring met Senso Care, wel alleen goede ervaringen

Heel snelle leveringstijd

Uitstekend

nvt

nvt

Matig

Mooie en goede producten

Info over de afleverdatum kan beter.

Top

neen

neen

Gabi

Super webwinkel voor sensitieve kids! Bestelling en levering helemaal top.

Goed. Bestelling geplaatst, deze werdt de volgende geleverd. Door een actie geen verzendkosten dat was helemaal super.

Mijn bestelling een dag later ontvangen. Er was ook nog eens een actie met geen verzendkosten dus het was helemaal top.

Kan er zo geen bedenken.

Zie tips en tops

Mooie set producten voor chronisch zieke kinderen. Je ziet producten waar je nog niet eerder aan dacht maar die ook handig kunnen zijn.

Het duurt ontzettend lang voor de producten geleverd worden en ondertussen weet je niet waarom. Even gauw iets bijbestellen zal ik dus ook niet snel doen.

Ik wilde een product op senso-motorisch gebied met name het kauwen voor een lln. in de leeftijd van 8 jaar om mbv dit artikel de concentratie te verhogen bij hem. Dit ter vervanging van het "eten"... Ik wilde een product op senso-motorisch gebied met name het kauwen voor een lln. in de leeftijd van 8 jaar om mbv dit artikel de concentratie te verhogen bij hem. Dit ter vervanging van het "eten" van potloden.

het product is prima.

mijn gewenste product was het niet op de website in beeld. Enkel na aanklikken van een babyattribuut kwam ik terecht op wat ik wilde aanschaffen
Onderscheid in leeftijdscategorie, waarbij...
Onderscheid in leeftijdscategorie, waarbij niet vergeten wordt wat niet vaak aan bod komt in de gaten houden.

Anne

Ik heb nu drie keer producten gekocht bij senso-care.
het gaat met groot gemak. Het moeilijkste is om het product te kiezen waarvan je denkt dat het gaat werken.
levering gaat snel.

goede informatie over de producten. Op de site goed te vinden.
Bij onze bestelling zat een verkeerd product. Hierover gemaild en al snel was ons gemiste product binnen.

meer filtermogelijkheden zodat je makkelijker kan zoeken.