7.8/10

Sandra De Groote

Zeer vlotte levering van bestelde producten!! heel vlug!
wel al paar keer een email gestuurd met een specifieke vraag waarop ik nog steeds geen antwoord kreeg.

Olga

Prima! Communicatie kan iets beter.

Goede producten, uiteindelijk reactie

Er was vertraging door omstandigheden bij transport en dat kan gebeuren maar laat het even weten en reageer even op een mailtje. Uiteindelijk reactie gehad en toen was het duidelijk.

Laura

Slechte communicatie over de levertijd.

Als klant wordt je graag op de hoogte gehouden van de lange levertijd, deze stond ook niet aangegeven op de website. Na de orderbevestiging hoorde ik niks meer. Ik moest hier zelf achteraan.

F. van de Pol / Kinderopvang 't Molentje

Heb veel te lang op mijn bestelling moeten wachten

Ze verkopen erg mooi speelgoed van goede kwaliteit. Fijn voor in de kinderopvang.

De bestelling kwam in 3 of 4 delen en de levering duurde in totaal maar liefst 4 maanden. Dat is echt veel te lang. We hadden het netjes gevonden als er in de tussentijd nog even contact met ons zou... De bestelling kwam in 3 of 4 delen en de levering duurde in totaal maar liefst 4 maanden. Dat is echt veel te lang. We hadden het netjes gevonden als er in de tussentijd nog even contact met ons zou worden opgenomen, of als er een extraatje bij zou zitten voor het lange wachten.

bart natens

Zeer goed

alles

B. Manns

Zeer slecht, slechte service en geen producten

Nog nooit zo slecht geholpen. 4 weken wachten op bestelde artikelen, zelf maar bellen. 2x de klantenservice aan de lijn, direct in de reden gevallen, kon het verhaal niet vertellen. Toen medewerker... Nog nooit zo slecht geholpen. 4 weken wachten op bestelde artikelen, zelf maar bellen. 2x de klantenservice aan de lijn, direct in de reden gevallen, kon het verhaal niet vertellen. Toen medewerker hierop geattendeerd werd, was hij ontstemd en ging op zelfde wijze verder. Producten werden uiteindelijk niet geleverd. 5 weken later nog steeds met lege handen, wel geld betaald, en kind dat nog steeds niet geholpen is in beperking. Schaam u!

Brenda

Jammer! Fijne producten, maar geen reactie op mijn twee mailtjes over levering. Na elk mailtje ontvingen wij wel een deel van onze order. Uiteindelijk hebben wij nu de totale order ontvangen.

Het zou prettig zijn een reactie te ontvangen op mailberichten.

Carlijn van Deursen

Ik krijg geen reactie op een klacht, kocht een doos poppetjes maar ze vallen allemaal om...dat werkt niet en terugsturen lukt niet omdat ze níet reageren. Ik probeer het nog een keer maar tot nu toe... Ik krijg geen reactie op een klacht, kocht een doos poppetjes maar ze vallen allemaal om...dat werkt niet en terugsturen lukt niet omdat ze níet reageren. Ik probeer het nog een keer maar tot nu toe ben ik niet tevreden

Je kon het online bestellen en kwam aan

Contact opnemen als er een klacht is

Judith Oele

Supersnelle keurige levering