7.8/10

christel vekemans

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt tevreden ben. wij hebben een aankoop gedaan en 2 maanden later hebben wij pas iets terug van jullie gehoord. ondertussen hebben wij u proberen te mailen .... Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet echt tevreden ben. wij hebben een aankoop gedaan en 2 maanden later hebben wij pas iets terug van jullie gehoord. ondertussen hebben wij u proberen te mailen . geen antwoord gekregen en telefonisch zijn jullie niet bereikbaar.

ik kan er geen bedenken

iets sneller reageren graag

Francis Schophuizen

Jammer genoeg was de bestelling niet compleet. Ik ben nog bezig om antwoord te krijgen op een mail.

Gewoon antwoord geven op een mail met een vraag over een niet geleverd product.

Marlies

De levering van de producten was er traag. Ik had 2 dingen besteld en kreeg ze om de beurt geleverd waar ik geen bericht over kreeg. Bij navraag waar het 2e product bleef kreeg ik na 4 keer vragen... De levering van de producten was er traag. Ik had 2 dingen besteld en kreeg ze om de beurt geleverd waar ik geen bericht over kreeg. Bij navraag waar het 2e product bleef kreeg ik na 4 keer vragen antwoord zonder excuus. Beroerde service!!!!

Reageer als er een vraag wordt gesteld!!

Nele Donvil

Late levering zonder mail

Mails beantwoorden

Natascha Rymenants

Onduidelijk, slechte communicatie, meer dan een maand moeten wachten op levering. Pakket werd dan ook zonder handtekening bij buren achter gelaten. Hier bestel ik nooit meer!

Eerlijke communicatie... als je merkt dat iets niet meteen leverbaar is, verwittig dan de klant

Jan Meulmeester

Goede levering

M. Quik

Redelijk

Goede producten

Ik kan de producten niet reviewen, omdat die bij mijn kleinkinderen zijn. Ik ben een oma in buitenland die bestelt in Nederland via jullie webshop. Een nadeel is dat ik mijn eigen adres in... Ik kan de producten niet reviewen, omdat die bij mijn kleinkinderen zijn. Ik ben een oma in buitenland die bestelt in Nederland via jullie webshop. Een nadeel is dat ik mijn eigen adres in buitenland niet kan opgeven. het kost moeite om factuuradres en bezorgadres gescheiden te houden. Maar goed, factuur gaat via email, dat is wel in orde en de betaling gaat vlot. Omdat ik de kinderen niet zie in deze covid tijd, en niet zie spelen met het speelgoed kan ik het speelgoed dus niet reviewen. Juist in deze tijd wil ik ze, op afstand dus, blij maken met speelgoed. Dus denk aub ook aan opa's en oma's die in het buitenland wonen en een klantvriendelijke betrouwbare webshop goed kunnen gebruiken.
Wat betreft producten: graag meer gezelsschapsspelen, die met gezin gespeeld kunnen worden.

Rosanne

Fijne snelheid in levering, goede prijzen en makkelijke site

Snelle levering, makkelijke site om te bestellen

Nathalie Mathys

Eerste keer iets gekocht, prima product

Jennifer Raps-Ruiter