7.8/10

Stella Klomp

Goede en snelle levering, maar helaas nog steeds geen reactie vanuit klantenservice na diverse malen om factuur te hebben gevraagd.

snelle levering

reactie vanuit klantenservice

Walter Geerts

Vergelijkbaar met andere goede websites

Heb geprobeerd contact op te nemen via mail maar daarop nooit
antwoord op gehad. Later (enkele weken) telefonisch contact genomen en ben dan goed voort geholpen.

Soetkin Es

Ik ben wel tevreden van de producten van jullie maar op sommige vlakken was de dienstverlening niet naar behoren.

De website blokkeerde meerdere malen het wachtwoord waardoor ik mijn...

De website blokkeerde meerdere malen het wachtwoord waardoor ik mijn bestelling meerdere keren op andere momenten pas heb kunnen opmaken. Het fijne was wel dat het winkelmandje onthouden werd.

Vanaf de bestelling gemaakt was, ging ik op de hoogte gehouden worden dat de bestelling eraan kwam. Dit duurde zeer lang.
Eerst kwam het factuur van het product via mail.
Waardoor ik nog benieuwder was wanneer de bestelling eraan kwam.
En dan kon ik opnieuw niet inloggen.

Uiteindelijk kreeg ik dan, 3 dagen later, de bevestiging dat de producten verstuurd werden.

De periode van de wachttijd was heel vervelend. En het niet kunnen inloggen motiveerde deze onzekerheid hierover zeker niet.

Dus graag eens nakijken wat er met het inloggen scheelt.
Waarom dit meerdere malen blokkeert.
En als dit blokkeert kan je op 'vergeten' knop duwen.

Dit werkt niet naar behoren. Ik kreeg een mail met een code en dan kwam ik op de website uw account is tijdelijk niet toegankelijk. Zeer vervelende situatie.

Zie algemeen.

Monique Los van Kinderdagverblijf ons eigen wijsje

Heel slecht. De bestelling was niet compleet. Ik heb een week geleden 2 x gebeld en de dag er na nog een keer gebeld en een mail gestuurd met deze opmerking. Maar ik heb tot op de dag van vandaag... Heel slecht. De bestelling was niet compleet. Ik heb een week geleden 2 x gebeld en de dag er na nog een keer gebeld en een mail gestuurd met deze opmerking. Maar ik heb tot op de dag van vandaag nog geen reactie gehad.
Ik begrijp heel goed dat alles anders verloopt door de lockdown maar de mail kan met thuis werken toch wel beantwoord worden???

Daar moet ik nog achter komen

Bereikbaarheid en reactie. En dan moet de oplossing nog komen want ik heb er wel voor betaald maar niet alles geleverd gekregen

Sjanine Dingelhoff

Heel slecht.

Geen sterke punten.

Tanya

Bestelling pas weken later verzonden. Telefoon wordt niet opgenomen, er wordt niet terug gebeld na een voicemailbericht en E-mail wordt niet beantwoord. Pakketje uiteindelijk wel ontvangen in goede... Bestelling pas weken later verzonden. Telefoon wordt niet opgenomen, er wordt niet terug gebeld na een voicemailbericht en E-mail wordt niet beantwoord. Pakketje uiteindelijk wel ontvangen in goede staat.

Onderhoud contact met de klant!

Christel Geraerts

Top, snelle levering

Bestel- en betaalgemak

valene somers

Slecht

Ik heb nog steeds mijn pakket niet en krijg geen reactie mee ik betaal deze dan ook niet

Magda

Kan beter. Spijtig als je de reviews lees zijn ze goed, maar voor ons is het anders verlopen.

Snel antwoord als je zelf een vraag stelt.

Betere communicatie over de levering van een bestelling als die niet in voorraad is. 12 dagen moeten wachten op levering.

Sayonara Bal

Product voldoet aan de omschrijving